آشپزی آسان
آشپزی آسان

آشپزی آسان

لازانیا با گوشت

سلام به همه دوستان ببخشید دیر آپ میکنم در گیره درسو مشقو دانشگام 

امروز واستون طرز تهیه لازانیا رو گذاشتم خیلی خوب شده بود شما هم حتما درست کنین


مواد لازم (برای 4 نفر):

لازانیا 1 بسته بزرگ یا 2 بسته کوچیک (500 گرمی)

گوشت چرخ کرده 200 گرم

یک پیاز متوسط

رب گوجه فرنگی 3 قاشق

ذرت نصف پیمانه

یک فلفل دلمه ای متوسط

قارچ نصف پیمانه

پنیر پیتزا 200 گرم

آب و رب غلیظ 1 پیمانه (واسه روش)


طرز تهیه :

ابتدا یه قابلمه رو پر آب کنید و بزارید جوش بیاد حالا پیاز ریز کنید و توی یه ماهیتابه سرخ کنید رنگه پیاز که عوض شد گوشت بهش اضافه کنید و بهم بزنین و با قاشق خوب گوشت هارو ریز کنید حالا آب بجوش اومده لازانیا ها رو 4 تا 4 تا در آب جوش بندازین (اگه بیشتر بندازین احتمال چسبیدنشون بهم هست)  حالا به موادتون رب و ذرت ، فلفل دلمه و قارچ رو اضافه کنین بهش و بذارین سرخ شه باهم حالا لازانیا هایی که نیم پز شده اول ابکش کنین بعد کف سینی فر یا ماهیتابه ای که کفش چرب شده پهن کنین روش یه لایه از مواد بریزن و پنیر بریزین بعد یه لایه لازانیا رو مواد بزارین و به همین ترتیب ادامه بدین تا موادتون و لازانیا تموم شه و در اخر هم روش پنیر بریزین و آب رب رو روش بریزین و 20 دقیقه بزارن تو فر یا رو گاز پخته شه (اگه تو فر میزارین روش فویل بکشین و اگه هم روگاز میزارین درشو بزارین!) 

  سپس برش بزنین و نوش جان کنین امیدوارم خوشتون بیاد 

میرزا قاسمی

سلام اولین غذایی که دستورشو واستون میزارم میرزا قاسمیه که یه نوع غذای گیلانیه

اینو درست کرده بودم خیلی خوشمزه شده بود 


مواد لازم (برای 4 تا 6 نفر ): 

بادمجان 8 عدد 

گوجه فرنگی 4 عدد

سیر یه بوته !

تخم مرغ 2 عدد  (البته من یکی زدم قاطیش هم نکردم با مواد)

رب هم بعضی ها میزنن ، نزنن خوش طعم تره  

پیاز هم نداره ! اما میزنن اکثرن (من نزدم) 


طرز تهیه ! : 

اول بادمجون هارو روی گاز یا روی ذغال کبابی کنید تا حدی که پوسته بادمجون و جدا شه و بسوزه (زیاد رو گاز بمونه پوستاش میریزه رو گاز کثیف کاری میشه! ) بعدش پوستاشو بکنین . یه قابلمه آب بزارین جوش بیاد گوجه هارو بندازین توش بعده  2 دقیقه  از روی گاز بردارین پوستاشو جدا کنین حالا سیر هارو له کنین و تو یه ماهیتابه که تو روغن ریختین بزارین سرخ شه بعدش گوجه هارو بهش اضافه کنین هم بزنین بزارین خوب که شن یعد بادمجون هارو بهش اضافه کنین (ریزش کنین قبلش کارتون راحت تر بشه) بزارین یکمی پخته تر بشن مواد حالا موادو خوب با هم میکس کنین به طوری که خوب له شده باشه و تکه درشتی نداشته باشه یکمی به موادتون نمک و فلفل اضافه کنین حالا اگه تخم مرغ میخواین بزنین تخم مرغ هارو بشکنین توش و خوب بهم بزنین تا مخلوط شه اگه هم میخواین روش باشه تخم مرغش موادو صاف کنین روش بشکنین در ماهیتابه رو بزارین تا تخم مرغ ها ببندن یا یه فویل بکشین روش و 5 دقیقه بزارین تو فر . 

حالا میرزا قاسمیتون آماده شده  و سرو کنین نوش جان. 

سلام

من امروز وبلاگم شروع به کار کرد 

موضوعشم آشپزیه امیدوارم خوشتون بیاد