X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

آشپزی آسان

میرزا قاسمی

سلام اولین غذایی که دستورشو واستون میزارم میرزا قاسمیه که یه نوع غذای گیلانیه

اینو درست کرده بودم خیلی خوشمزه شده بود 


مواد لازم (برای 4 تا 6 نفر ): 

بادمجان 8 عدد 

گوجه فرنگی 4 عدد

سیر یه بوته !

تخم مرغ 2 عدد  (البته من یکی زدم قاطیش هم نکردم با مواد)

رب هم بعضی ها میزنن ، نزنن خوش طعم تره  

پیاز هم نداره ! اما میزنن اکثرن (من نزدم) 


طرز تهیه ! : 

اول بادمجون هارو روی گاز یا روی ذغال کبابی کنید تا حدی که پوسته بادمجون و جدا شه و بسوزه (زیاد رو گاز بمونه پوستاش میریزه رو گاز کثیف کاری میشه! ) بعدش پوستاشو بکنین . یه قابلمه آب بزارین جوش بیاد گوجه هارو بندازین توش بعده  2 دقیقه  از روی گاز بردارین پوستاشو جدا کنین حالا سیر هارو له کنین و تو یه ماهیتابه که تو روغن ریختین بزارین سرخ شه بعدش گوجه هارو بهش اضافه کنین هم بزنین بزارین خوب که شن یعد بادمجون هارو بهش اضافه کنین (ریزش کنین قبلش کارتون راحت تر بشه) بزارین یکمی پخته تر بشن مواد حالا موادو خوب با هم میکس کنین به طوری که خوب له شده باشه و تکه درشتی نداشته باشه یکمی به موادتون نمک و فلفل اضافه کنین حالا اگه تخم مرغ میخواین بزنین تخم مرغ هارو بشکنین توش و خوب بهم بزنین تا مخلوط شه اگه هم میخواین روش باشه تخم مرغش موادو صاف کنین روش بشکنین در ماهیتابه رو بزارین تا تخم مرغ ها ببندن یا یه فویل بکشین روش و 5 دقیقه بزارین تو فر . 

حالا میرزا قاسمیتون آماده شده  و سرو کنین نوش جان. 

[ شنبه 23 مهر‌ماه سال 1390 ] [ 03:40 ب.ظ ] [ محمد ] [ 5 نظر | چاپ ]