آشپزی آسان
آشپزی آسان

آشپزی آسان

فتو چینی با سس آلفردو

سلام دوستای خوبم امروز واستون یه غذای ساده و سریع و خوشمزه گذاشتم 

 که حداکثر در عرض 30 دقیقه حاضر میشه من دستور این غذا رو از وبلاگ نسیم خانوم برداشتم که البته خودمم یه تغییر کوچولویی توش دادم ایشالا خوشتون بیاد 


مواد لازم (برای 4 نفر):

فتوچینی 250 گرم

پنیر پارمسان 50 گرم

خامه یک پیمانه (200cc)

کره 100 گرم 

کلم بروکلی 200 گرم

گوشت چرخکرده 100 گرم


طرز تهیه :

ابتدا یه قابلمه رو پر آب میکنیم و میزاریم روی گاز تا بجوش بیاد داخل آبش هم چند قطره روغن بعدش داخل یه ماهی تابه بزرگ کره رو آب میکنیم  و گوشتمو ن رو بهش اضافه میکنیم و خوب سرخش میکنیم و با قاشق خوب گوشت را در حال سرخ شدن ریز میکنیم حالا آب جوش اومده فتوچینی ها رو داخل آب میریزیم و 10 تا 12 مین میزاریم بپزه بعدش دوباره میریم سراغ موادمون به مواد خامه رو اضافه میکنیم خامه که یه جوشی زد بهش پنیر پارمسان رو اضافه کیکنیم و خوب بهم میزنیم تا غلیظ شه و موادمون یکدست شه ، 5 دقیقه قبل از اینکه فتو چینی پخته بشه و بخوایم آبکشش کنیم کلم بروکلیو داخل قابلمه فتوچینی ها میندازیم تا به همراه اون یکمی بپزه و نرم تر بشه وقتی فتو چینی پخت اونو را آبکش مینیم و به موادمون اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم یکدست شه .

این غذای خیلی خوشمزه آماده سرو هستش امیدوارم درستش کنین و خوشتون بیاد 

نظرات 1 + ارسال نظر
زهرا شنبه 21 آبان‌ماه سال 1390 ساعت 02:11 ب.ظ

سلام محمد
میشه به سسش رب هم بزنیم؟
به گوشتاش زردچوبه نزدی؟
فکر کنم اگه کلم بروکلی رو توی خود گوشتش بپزی هم خوب بشه

سلام خواهر زهرا
اخه اکه رب بزنیم با خامه و پارمسان جور در نمیاد
میتونی خامه و پارمسان نزنی بجاش رب بزنی اما میشه یه فتو چینی ساده با گوشت مثل اون ماکارانی که گذاشتم !
نه نزدم یکم ادویه مخصوص پاستا زدم بهش
اره اونم بد نمیشه اما همه خواصش میره! اما همیشه غذاهایی که سرخ میشه خوش طعم تره
کلا هم اصل این غذا گوشت نداره و بروکلیو تو آب باید بندازی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد