X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

آشپزی آسان

کشک و بادمجان

سلام به همه دوستای خوبم  امیدوارم حالتون خوب باشه ببخشید حدوده 2 هفته هستش که وبلاگمو آپ نکردم آخه امتحان داشتم و یه مسافرت کوچولو هم رفتم واسه همین وقت نشد  جاتون خالی الان اعصابم خیلی خورده این متنو تا آخر الان نوشتم اما یه دفه سیستمم ری استارت شد  که اکثر مردم دوسش دارن راستی این غذا گوجه فرنگی هم نداره ! اما خیلیا دیدم گوجه فرنگی بهش اضافه میکنن 


مواد لازم (برای 2 نفر) :

بادمجون 4 عدد

پباز متوسط 2 عدد

کشک یک پیمانه

نعنا خشک 2 قاشق غذا خوری

زعفران ، دارچین ، فلفل سیاه و نمک یه مقدار لازم


طرز تهیه :

ابتدا پیاز هارو ریز میکنیم سپس داخل یه ماهی تابه روغن میریزم و پیاز هارو بهش اضافه میکنیم و میزاریم خوب سرخ شه وقتی خوب سرخ شد و پیازا طلایی رنگ شد پیاز داغ هارو از ماهیتابه به یه ظرف دیگه ای انتقال می‌دیم حالا میریم سراغ بادمجونا پوستشون می کنیم و سپس حلقه حلقشون میکنیم تا بهتر سرخ شن حالا بامجونارو می‌ریزیم تو ماهیتابه و خوب سرخشون می کنیم تا خوب له‌ شن و با قاشقم خوب همش می زنیم و ریزترش می کنیم تا خوب له‌ شن و یکدست شه (بعضی ها برای خوب له‌ شدن بادمجون بهش آب اضافه می کنن اما با اینکار در آخر کیفیت غذا میاد پایین) وقتی‌ که خوب له‌ و یکدست شد بهش پیاز داغ هارو اضافه می کنیم یکمش هم اگه دوست داشتین می‌تونین واسه تزیین غذا کنار بذارین و یه مقدار زعفرون برای خوشرنگ ترشدنش و یکم دارچین و فلفل سیاه و نمک بهش اضافه می‌کنیم تا خوش طعم تر بشه وقتی که موادمون 5 دقیقه باهم سرخ شدن کافیه و به ظرفی که میخواین توش این غذارو سرو کنین انتقال میدین حالا میتونین کشکو به غذا اضافه کنین و با غذا مخلوط کنین (من مخلوطش نکردم) یا کشکو بزارین کناره غذا تا هرکس هرچقدر که دوست داره  کشک بریزه در اخر هم نعنا خشک رو واسه 1 دقیقه در روغن داغ میریزیم تا تبدیل به نعنا داغ شه و در تزیین غذا ازش استفاده کنیم غذاتونو با پیاز و نعنا داغ و کشک تزیین کنین و به سر میز یا ببرین.

کشک و بادمجونتون آماده سرو هستش حتما درستش کنین و امیدوارم خوشتون بیاد 

[ جمعه 25 آذر‌ماه سال 1390 ] [ 06:54 ب.ظ ] [ محمد ] [ 6 نظر | چاپ ]