X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

آشپزی آسان

قورمه سبزی

سلام یه همه دوستای عزیزم من با تاخیر زیاد بازم اومدم پیشتون  من امتحانام شروع شده واسه همین شاید نتونم یه 2 هفته آپ کنم وبلاگمو غذایی که امروز میخوام بزارم یه خورشت اصیل ایرانیه که یعنی همون قرمه سبزی باشه و تقریبا 99 در صد مردم دوسش دارن و واقعا خوشمزست اینو من واسه یکی از دوستام (امیر مسعود جونم) بردم خیلی خوشش اومد و این مطلبم به درخواست ایشون گذاشتم ایشالا شما هم از این غذا خوشتون بیاد


مواد لازم (برای 4 نفر):

سبزی قورمه سبزی خرد شده (تره ، حعفری و شنبلیله) 400 گرم

لوبیا چیتی نصف پیمانه

گوشت چرخکرده 200 گرم

پیاز کوچک 2 عدد

آبلیمو 2 قاشق غذا خوری

نمک ، فلفل ، پودر سیر و دارچسن به مقدر لاازم


طرز تهیه :
ابتدا یکی از اون پیازارو خوب ریز میکنیم و کفه قابلمه ای که میخوایم توش خورشتمونو درست کنیم روغن میریزیم و پیازو توش سرخ میکنیم وقتی که میخواست پیاز رنگ بگیره سبزیو بهش اضافه میکنیم و اونم خوب سرخ میکنیمش وقتی که سبزی خوب سرخ شد و رنگش تغییر کرد و بوی سبزی بلند شد قابلمه رو به اندازه ای که 4 انگشت آب رو موادمون باشه آب میکنیم سپس لوبیا رو بهش اضافه می کنیم و درشو میزاریم تا پخته شه حالا میریم سراغ گوشتمون اون پیاز کوچیکه دیگه رو با رنده ریز رندش می کنیم و با گوشتمون حسابی‌ مخلوطش می کنیم وقتی‌ مخلوطش کردیم تیک‌ های کوچیکه گوشتمونو برمیداریم با کفه دست اصطلاحا قلقلی می کنیم وقتی‌ لوبیا تقریبا نیم پز شده بود و رو به پختگی بود شعله گازو زیاد می‌کنیم که آب خئب جوش بزنه و کوفته ققلی هارو یکی‌ یکی‌ به خورشتمون اضافه می کنیم وقتی‌ همشونو داخل آب در حال جوشیدن ریختیم بازم شعلشو یکم کم می کنیم و میزاریم با مواد حسابی‌ پخته شه وقتی‌ لوبیا خوب پخته شد آبلیمو با نمک و بقیه ادویه هارو بهش اضافه می‌کنیم (اگه زودتر نمک و آبلیمورو بهش اضافه کنیم باعث میشه لوبیا دیر تر بپزه) و سپس شعلشو کم می کنیم و میزاریم 1 ساعتی خوب جا بیوفته.

وقتی که خورشتتون جا افتاد غذاتون حاضره و این غذارو با پلو سفید سرو کنین امیدوارم خوشمزه شده باشه دوست داشته باشین 


[ پنج‌شنبه 15 دی‌ماه سال 1390 ] [ 04:26 ق.ظ ] [ محمد ] [ 11 نظر | چاپ ]