X
تبلیغات
نماشا
رایتل

آشپزی آسان

باقالی پلو با گوشت

سلام به همه دوستام جاتون خالی دیروز امتحان داشتم واسم دعا کنید که خوب بشم و 4 شنبه هم یه امتحان دیگه دارم واسم دعا کنین       غذایی که امروز واستون میزازم جاتون خالی دیشب درستش کردم وخیلی خوشمزه شده بود  و در کل یه غذای خیلی خوشمزست که جزو خوشمزه ترین غذاهای پلویی هستش و همه دوسش دارن 


مواد لازم (برای 2 نفر):

برنج 2 پیمانه

شوید تازه و خرد شده 200 گرم

باقالی تازه 200 گرم

گوشت 200 گرم

یک پیاز بسیار کوچک !

یک سیب زمینی کوچک (اگه دوس داشتین واسه ته دیگ)

رب نصف قاشق چایی خوری (فقط واسه رنگش)

نمک ، فلفل ، دارپچین ، پودرسیر و زعفران به مقدار لازم


طرز تهیه :

ابتدا گوشتارو بصورت خورشتی ریز میکنیم و یه قابمه کوچیکو آب میکنیم و گوشتارو میریزم توش و میزاریم رو گاز تا بپزه و 2 تا 3 ساعت که گذشت میریم سراغ باقالی ها اوناهم تو یه قابلمه کوچیک میریزیم و میزاریم روی گاز تا پخته بشه وقتی باقالی ها یکم نرم تر شد برنج ها رو تو یه قابلمه میشوریم و قابلمه رو میزاریم رو گاز تا پخته برنجامون شن وقتی آب برنجمون به جوش اومد شوید رو بهش اضافه میکنیم وقتی باقالی هامون پخته شدن آبشونو خالی میکنیم و تو یه ماهی تابه روغن میریزیم و باقالی هارو میریزیم توش و اون هارو واسه 1 دقیقه تفت میدیم وقتی برنجمون نیم پز شد اون هارو آبکش میکنیم و بهش باقالی ها رو اضافه میکنیم و روش نمک می پاشیم و با هم مخلوطش میکنیم قابلمه برنجو میزاریم رو گاز تا آبش خشک بشه و  اون سیب زمینیه کوچیکو پوستش میکنیم و سپس حلقه حلقش میکنیم یکمی روغن میریزیم کفه قابلمه اگه قابلمتون نچسب نیست میزارین خوب روغن داغ بشه (اگه روغن داغ نباشه سیب زمینی ها به قابلمه می چسبه) و سپس سبزمینی هارو میچینیم کفه قابلمه و میزاریم 3 ، 4 دقیقه سرخ شه سپس قابلمه رو از رو گاز برمیداریم و برنجو از توی صافی میریزین تو قابلمه و لابه لای برنجتون زعفران آسیاب شده بپاشین روی برنجتون انداره ته استکان آب بریزین و درشو بزارین و بزارین روی گاز واسه 2 دقیقه شعلشو زیاد کنین تا بخار کنه و بعدش شعلشو کم کنین و واسه 25 تا 30 دقیقه میزاریم تا دم بکشه حالا اون پیاز کوچیکو خوب ریز میکنیم و تو یه ماهی تابه روغن میریزیم و پیازو میریزیم توش و خوب سرخش میکنیم حالا اون گوشتارو که تا الان حتما پخته شد رو از روی گاز بر میداریم آبشو خالی میکنیم و گوشتارو میریزیم تو ماهی تابه تا با پیازا تفت بخورن و بهش نمک و رب و یکمی زعفران و ادویه ها رو اضافه میکنیم وهم میزنیم تا خوب با موادمون مخلوط شن و واسه 3 ، 4 دقیقه موادو سرخ میکنیم وقتی برنج دم کشید برنجمونو میکشیم تو بشقاب و گوشتارو هم میریزم رو رو برنجمون.

حالا غذای شما آماده سرو هستش امیدوارم این غذای بسیار خوشمزه رو درستش کنین و خوشتون بیاد 

[ دوشنبه 19 دی‌ماه سال 1390 ] [ 03:33 ب.ظ ] [ محمد ] [ 20 نظر | چاپ ]