X
تبلیغات
رایتل

آشپزی آسان

فتو چینی با سس سبزیجات

سلام به همه دوستای خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه  اعصابمم خورده واسه یه موضوعی نمیدونم بعضی آدما با یه حرفی همه ذوق آدمو از بین میبرن و استعداد آدمو نادیده میگیرن بیشترم اطرافیان  اصلا ولش کنین میریم سراغ غذای امروز که یه نوع فتو چینی بسیار خوشمزه هستش که همه دوسش دارن امیدوارم خوشتون بیاد 

 

مواد لازم (برای ۳ نفر): 

فتو چینی ۳۰۰ گرم 

بادنجان پوست شده و خرد شده به صورت حلقه ای ۱ عدد 

کدو پوست شده و خرد شده به صورت حلقه ای ۲ عدد کوچک 

نخود فرنگی پخته شده یا کنسروی ۱/۴ پیمانه 

فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد 

قارچ خرد شده نصف پیمانه 

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

نمک  فلفل زردچوبه  پودر آویشن پودر سیر به مقدار لازم 

 

طرز تهیه: 

 ابتدا یه قابلمه آب میکنیم و تو آبش یکم روغن و نمک اضافه میکنیم و میزاریم رو گاز تا جوش بیاد وقتی جوش اومد فتو چینی ها رو داخل آب در حال جوش میریزیم و میزاریم واسه ۱۲ تا ۱۵ دقیقه خوب پخته شه حالا یه ماهیتابه میزاریم رو گاز و توش روغن میریزیم و بادنجان هارو بهش اضافه میکنیم و سرخشون میکنیم بعد ۳ تا ۴ دقیقه کدو و فلفل دلمه ای و قارچ رو بهش اضافه میکنیم و بهم میزنیم و واسه ۵ دقیقه باهم سرخشون و در آخر هم نخود فرنگی رو به مواد اضافه میکنیم و رب ، نمک و ادویه جات را هم به موادمون اضافه میکنیم خوب موادو بهم میزنیم و زیرشو خاموش میکنیم حالا فتو چینی پخته شده رو آبکش میکنیم و تو آبکش واسه چند لحظه تکونش میدیم تا خوب آبش بره و از حالت خیس بودن بیرون بیاد و در آخر فتو چینی هارو تو ظرف هایی که میخواد سرو بشه میریزیم و روش مقداری روغن زیتون میریزیم و در آخر هم موادمونو روش میریزیم

این غذای خوشمزه رو حتما درست کنین امیدوارم خوشتون بیاد 

[ دوشنبه 29 اسفند‌ماه سال 1390 ] [ 10:34 ق.ظ ] [ محمد ] [ 11 نظر | چاپ ]


املت قارچ با پیازچه

سلام به همه دوستای خوبم و امیدوارم حاتون خوب باشه آخیش ۲ روز دیگه میرم دانشگاه بعدشم دیگه تعطیلم تا سال بعد  غذایی که امروز واستون میخوام بزارم یه املت خیلی ساده هستش که دیروز صبح واسه خودم درست کردن فقط چو ماهیتابه نچسب خوبی ندارم یک تیکه درست نکردم  و به سبک املت های که بین مردم عام شده درست کردم اگه خدا بخواد همین روزا میرم یه ماهیتابه خوب میخرم  دوستان اگه اطلاعی دارن بگن چه مارکی بگیرم و چه مشخصاتی بگیرم بهتره ممنون میشم 

 

مواد لازم (برای ۱ نفر): 

تخم مرغ ۱ عدد 

قارچ خرد شده ۵ عدد

پیازچه ۵ شاخه خرد شده

نمک و فلفل و پودر آویشن به مقدار لازم 

 

طرز تهیه:  

ابتدا ماهیتابه رو میزاریم رو گاز و توش روغن میریزیم (من از روغن زیتون استفاده کردم) سپس قارچ هایی که از قبل ریز کردیمو داخل تابه میریزیم و واسه ۲ دقیقه تفت میدیم سپس پیازچه که از قبل خردش کردیمو به موادمون اضافه میکنیم و اونم واسه ۲ دقیقه میزاریم با قارچمون حرارت ببینه و نمک و ادویه جاتمون هم بهش اضافه میکنیم بعد تخم مرغ را توش میشکنیم و ۳۰ ثانیه سریع بهم میزنم تا املتمون ۱ درست شه و یکدست بشه.   

املت خوشمزتون حاضره امیدوارم دوست داشته باشین و خوشمزه شده باشه

[ یکشنبه 21 اسفند‌ماه سال 1390 ] [ 12:04 ب.ظ ] [ محمد ] [ 9 نظر | چاپ ]


سالاد سبزیجات با پاستا

سلام به همه دوستای خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه ببخشید کمتر آپ میکنم آخه سرم شلوغه و یه مشکلاتی هم واسم پیش اومده سرم شلوغ تر شده  و کمتر میتونم بیام راستی سریال مورد علاقم هم با یه پایان تلخ تموم شد  بعدش میخوام دکوراسیون اتاقمم عوض کنم دارم کلی فکر میکنم چجوری بچینم وسایلو بهتر بشه  خوب میریم سراغ غذای امروز که یه سالاده بسیار ساده و راحته امیدوارم خوشتون بیاد 


مواد لازم (برای 4 نفر):

لوبیا چیتی نصف پیمانه

نخود فرنگی کنسروی نصف پیمانه

ذرت کنسروی نصف پیمانه

خیار شور 4 عدد متوسط

پاستا سبزیجات (مدلش ریز باشه بهتره) 100 گرم

نمک ، فلفل ، پودر آویشن و سرکه سفید به مقدار لازم


طرز تهیه :

ابتدا لوبیا رو میزاریم پخته بشه وقتی 1 ساعت گذشت یه قابلمه آب میکنیم میزاریم رو گاز وقتی جوش اومد پاستا رو میریزیم توش تا پخته شه تا موقع میریم نخود فرنگی و ذرت رو میریزیم توی یه ظرف بزرگ و خیار شور هم ریز میکنیم و میریزیم توی ظرف پاستا هم بعد 10 دقیقه پخته میشه وقتی پخته شد آبکشش میکنیم و به مواد اضافه میکنیم لوبیا هم تستش کنین اگه پخته بود که احتمالا پخته هستش آبکشش کنین و به مواد اضافه کنین نمک و ادویه جات و سرکه هم به سالادمون اضافه می کنیم و خوب سالادمونو به هم میزنیم تا مواد و ادویه جات به یک اندازه پخش شه حالا سالادمونو واسه 30 دقیقه میزاریم تو یخچال تا سرد شه.

سالاد خوشمزمون آماده سرو هستش میتونین سس مایونز هم بهش بزنین اما چون چاق کننده هستش من نزدم امیدوارم خوشمزه شده باشه 

[ چهارشنبه 17 اسفند‌ماه سال 1390 ] [ 07:16 ب.ظ ] [ محمد ] [ 9 نظر | چاپ ]


کلم پلو

سلام به همه دوستای خوبم بازهم ببخشید که دیر وبمو آپ میکنم واقعا وقت نمیشه راستی چند روز پیش هم تولدم بود و 19 سالم شد  جاتون خالی خیلی خوش گذشت میریم سراغ غذای امروز  که کلم پلو هستش که من کلا غذاهایی که برنج دارنو دوست دارم امیدوارم شما هم خوشتون بیاد 


مواد لازم (برای 4 نفر):

برنج 3 پیمانه

کلم سفید 500 گرم

گوشت چرخکرده 200 گرم

پیاز یک عدد

یه سیب زمینی کوچیک واسه ته دیگ

نمک فلفل و زعفران یه مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا برنج ها رو تو قابلمه میشوریم و قابلمه رو آب میکنیم و میزاریم تا جوش بیاد و پخته شن برنج ها بعدش پیاز خرد میکنیم و تفت میدیم وقتی طلایی شد گوشت رو هم بهش اضافه میکنیم و با قاشق خوب میزیم تا گوشت خوب ریز شه و میزاریم یکمی با هم سرخ شن حالا میریم سراغ کلم اونو هم خوب ریزش میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم و میزاریم با اونا یکمی سرخ شه سپس نمک و فلفل رو به موادمون اضافه میکنیم وقتی کلم ها یکمی شفاف تر شدن موادمون حاضره حالا برنجمون اگه نیمپز شده اونو آبکش میکنیم و بهش یکم نمک میزنیم حالا قابلمه برنجو میزاریم روی گاز تا آبش خشک شه حالا سیب زمینی رو پوست میکنیم و ورقه ورقه نازک میکنیمش سپس کف قابلمه روغن میریزیم و میزاریم داغ شه وقتی داغ شد سیب زمینی هارو کفش میچینیم و میزاریم یکم سرخ شه وقتی یکم سرخ شد از روی گاز برش میداریم و سپس کفش یه لایه برنج میریزیم و روش چند قاشق از موادمونو و روش موادهم یه لایه زعفرون می پاشیم همینکارو ادامه میدیم تا موادمون تموشه و در آخر هم اندازه یک ته استکان روش آب میریزیم و درشو میزاریم و میزاریم رو گاز واسه 2 دقیقه شعله گاز رو زیاد میزاریم باشه تا خوب بخار کنه و بعد شعلشو کم میکنیم تا خوب دم بکشه.

بعد 25 تا 30 دقیقه کلم پلو شما آماده شده است اونو تو ظرف بکشین و میل کنید امیدوارم خوشمزه شده باشه نوش جان 

[ دوشنبه 8 اسفند‌ماه سال 1390 ] [ 11:10 ب.ظ ] [ محمد ] [ 13 نظر | چاپ ]