آشپزی آسان
آشپزی آسان

آشپزی آسان

جوجه کباب

سلام  به دوستای خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه  میریم سراغ غذای امروز که من اینو واسه واسه سحری درست کردم و با این که روی گاز درست کردم خیلی خوب شد و همه دوست داشتن 


مواد لازم (برای 3 نفر):

سینه مرغ 1 عدد (3 تا سیخ به همین اندازه میشه)

پیاز 2 عدد متوسط

نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران پودر شده به مقدار لازم


طرز تهیه:

اول سینه مرغ ریز میکنیم به طوری که پهن باشه و قطرشم زیاد کم نباشه سپس توی یه ظرفی پیاز هارو رنده میکنیم و نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران را بهش اضافه میکنیم و خب با هم مخلوط میکنیم سپس واسه یه مدت مرغ هارو توی این مواد می خوابونیم و سپس میزاریم تو یخچال تا خوب طعم دار بشن من واسه 6 ساعت گذاشتم بعد از این مدت مرغ ها رو از یکی یکی به سیخ میکشیم جوری که تیکه ها از هم فاصله نداشته باشن (اینجوری هنگام پخت به هم میچسبن) سپس وقتی همه مرغ هارو به سیخ کشیدین سیخ هارو روی منقل یا کباب پز یا حتی گاز کباب میکنیم ، من روی گاز درست کردم که خیلی خوب شد فقط باید توجه داشه باشین که کباب ها رو زیاد یه شعله نزدیک نکنین چون اونجوری فقط روش میپزه و میسوزه و خوب پخته نمیشه.

امیدوارم خوشتون بیاد و دوست داشته باشین این کباب میتونین با برنج سرو کنین 

نظرات 12 + ارسال نظر
سحر شنبه 21 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 03:08 ب.ظ http://arshiayemashreghi.parsiblog.com/

خیلی عالی و خوش رنگ شده. دستت درد نکنه

خیلی ممنون

مهدی یکشنبه 22 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 07:06 ق.ظ


منم میخوام

[ بدون نام ] سه‌شنبه 24 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 11:47 ق.ظ

سلام وخسته نباشد خیلی جالب بود ساده راحت وخیلی هم مراحلش خوب توضیح داده شده
ممنون بازم غذاهای دیگه رو بذارید تازه عروس هستم وخیلی آشپزیم خوب نیست شوهرم با صبوری غذاهامو میخوره وتشویقم میکنه که اشپزی یاد بگیرم .من غذاهام خوب جانمی افته راهنماییم کنید .متشکر وآرزوی موفقیت وعاقبت بخیری برای شما دارم .لطفا در همین صفحه جواب دهید .

سلام خواهش میکنم

واسه اینکه خورش خوب جا بیوفته آب خورش یا هر غذای دیگه ای باید از اول به اندازه باشه و زیاد نباشه و سپس وقتی حبوبات و گوشت غذا تقریبا پخته شدن واسه 1 ساعت شعله غذارو کم میکنیم (واسه جا افتادن خورش همیشه از شعله کم گاز استفاده کنید) و میزاریم به آرامی بپزه کم کم خورش جا میوفته و به اصطلاح به روغن میاد! (یعنی روغن غذا روش جمع میشه) اون موقع خورشتون حاضره!

نکته : هیچ وقت واسه جا افتادن سریعتر خورش از آرد استفاده نکنین چون کیفیت خورش رو میاره پایین مخصوصا تو قیمه که خوش رنگ بودنشم از بین میبره

ایشالا تونسته باشم کمکی کرده باشم
منم واستون آرزوی خوشبختی میکنم موفق باشین

sepideh چهارشنبه 25 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 12:29 ب.ظ http://pink-booklet.mihanblog.com/

مواظب افکارت باش که گفتارت می شود
مواظب گفتارت باش که رفتارت می شود
مواظب رفتارت باش که عادتت می شود
مواظب عادتت باش که شخصیتت می شود
مواظب شخصیتت باش که سر نوشتت می شود

حضرت علی (ع)

sepideh چهارشنبه 25 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 12:30 ب.ظ http://pink-booklet.mihanblog.com/

وااااااااای! خیلی خوشمزه و خوش رنگ شده!!

سلام ممنونم

sepideh دوشنبه 30 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 01:37 ب.ظ http://pink-booklet.mihanblog.com/

وقتی عقل جوابم را نمی دهد به شهود روی می آورم وقتی شهود جواب نمی دهد به جنون روی می آورم و وقتی جنون جوابم را نمی دهد به عشق روی می آورم.

با چند آپ جدید به روزم![لبخند]

اتی جمعه 10 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 01:23 ب.ظ

غذای جدید بذار دیگه اهه اهه

خوب ببخشید دیر شد

الی گولو چهارشنبه 15 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 10:55 ق.ظ http://eligooloo.persianblog.ir

به به چی درست کردین آقا محمد . چه خوشرنگ شده . دهنم آب افتاد

ممنونم لطف دارین شما آؤه خوشبختانه خوب از آب در اومد که تعریف از خود نباشه

asma سه‌شنبه 21 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 01:02 ب.ظ http://www.asmayavari.tk/




کاش میشد از اینجا تست کرد

ناراحت نباشین راخته خب خودتون درست کنین

طاطی یکشنبه 2 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 06:35 ب.ظ

البته اگه یه کمی خامه بهش اضافه کنی عالی میشه ت

سلام خامه؟ بیشتر توضیح میدین لطفا

roya شنبه 7 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 07:42 ب.ظ

بابا دمت گرم هنرمند اقا محمد ددددددددد

ممنوونم

عسل بابا دوشنبه 29 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 02:01 ب.ظ

عاااااااااالی بودداداش محمد عااالی همیشه برام سوال بودکه جوجه کبابوچطوری درست میکنن شما حوابمودادین ممنونم ازتون داداشی

سلام ممنونم بازم
خواهش میکنم کاری نداره که :)

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد