X
تبلیغات
رایتل

آشپزی آسان

فتوچینی با سس گوشت و گوجه فرنگی

سلام به همه خوبین؟ چه خبرا؟ من این هفته که حوصله نداشتم نرفتم دانشگاه ایشالا از شنبه میرم  بعدشم دیگه این ترم باید خیلی درس بخونم آخه خیلی درسا این ترمم سنگینه! خب میریم سراغ که فتو چینی بسیار خوشمزست  سسشم مثه همونیه که همه واسه ماکارانی ساده درست میکنن اما من بجای رب گوجه فرنگی از گوجه فرنگی تازه استفاده کردم خیلی خوشمزه هم شد


مواد لازم (برای 3 نفر):

فتوچینی 250 گرم

گوشت چرخکرده 200 گرم

گوجه فرنگی پوست کرده 8 عدد

فلفل دلمه ای و پیاز 1 عدد

سیر 3-2 حبه 

نمک ، فلفل و دارچین به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا فتوچینی ها رو در آب در حال جوش میریزیم و تا بپزه (حدودا بین 12 تا 15 دقیقه) سپس سیر و پیاز و فلفل دلمه ای رو ریز میکنیم و سرخشون میکنیم و بعد گوشت چرخکرده رو به مواد اضافه میکنیم و با قاشق در حال سرخ خوب ریزش میکنیم وقتی گوشت خوب سرخ شد گوجه فرنگی هارو مکعبی میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و واسه چند دقیقه زمان میدیم بپزه وقتی آب گوجه فرنگی خشک شد واسه 2 دقیقه موادو باهم سرخ میکنیم و زیرشو خاموش میکنیم حالا فتوچینی آبکش شده رو در بشقاب هایی که میخوایم سرو کنیم میریزیم و سسش هم روش میریزیم (اگه این روش رو دوست ندارین میتونین فتوچینی هارو در تابه بریزین و با سسش مخلوط کنین و واسه 2 دقیقه حرارت بدین).

ایشالا اگه درست کردین خوشتون بیاد نوش جان 

[ جمعه 31 شهریور‌ماه سال 1391 ] [ 07:29 ب.ظ ] [ محمد ] [ 12 نظر | چاپ ]


سوسیس بندری (خوراک سوسیس)

سلام به همه ، از شنبه باید برم دانشگاه در کل هم دلم تنگ شده هم حوصله ندارم برم هر روز  اما در کل باید برم این ترم 17 واحد برداشتم که ایشالا همش پاس شه! خوب امروز میخوام واستون سوسیس بندری بزارم که  اگه خوشمزه و خوب درست شده باشه خیلی دوسش دارم  این غذا در مشهد محبوبیت خاصی داره و در منوی اکثر فست فود یا ساندویچی کوچک و بزرگ یافت میشه  


مواد لازم (با این مقدار 2 تا ساندویچ میشه):

سوسیس معمولی 4 عدد

یک پیاز متوسط

سیر 4 حبه

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

سس کچاب 1/4 پیمانه

نمک ، زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم (اگه میخواین خیلی تند بشه 1 قاشق  چایخوری)


طرز تهیه:

پیاز را ریز میکنیم و در روغن سرخش میکنیم بعد 2 دقیقه سیر هم له و خرد میکنیم و همرا با پیاز سرخ میکنیم حالا سوسیس هم حلقه حلقه میکنیم و به مواد اضافه میکنیم وقتی یکمی سوسیس سرخ تر شد رب و نمک و ادویه جات را اضافه میکنیم و  واسه 1 دقیقه با هم سرخ میکنیم و در آخر سس کچاب را به مواد اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم.

وقتی سس به خورد سوسیس ها رفت سوسیس بندری شما حاضره امیدوارم دوست داشته باشین 

[ چهارشنبه 22 شهریور‌ماه سال 1391 ] [ 07:26 ب.ظ ] [ محمد ] [ 15 نظر | چاپ ]


لوبیا پلو (با لوبیا چشم بلبلی)

سلام به همه دوستای خوبم وای منو ببخشید واسه این غیب طولانیم  آخه یه مسافرت کوچیکی رفتیم بعدشم چند روزی اینترنت نداشتم بعدش هم بخاطر یه سری از مشکلات نشد بیام و کلا کسل بودم چند روزی  بازم ببخشید ، غذایی که امروز واستون میخوام بزارم لوبیا پلو هستش که من این غذا رو با رب یا بدونه رب (سفید) درست میکردم  اما اینبار با شوید درست کردم که این مدل لوبیا پلو رو تو وبلاگ هانیه خانم دیدم و از ایشون یاد گرفتم و ممنونم ازشون بخاطر این دستور خوبشون که واقعا خیلی خوشمزه میشه امیدوارم شما هم خوشتون بیاد 


مواد لازم (برای 3 تا 4 نفر):

برنج 2.5 پیمانه

لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه

گوشت چرخکرده 200 گرم

شوید تازه و خرد شده 200 گرم

یک پیار کوچیک

نمک ، فلفل و زعفران ساییده شده به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا لوبیا رو میذارین بپزه و بعدش برنج هم میزارین بپزه سپس پیاز رو خرد میکنین و سرخش میکنین و بهش گوشت چرخکرده رو اضافه میکنین و خوب سرخش میکنین و با قاشق در حال سرخ شدن خوب ریزش میکنین تا تیکه بزرگ نباشه و خوب ریز باشه سپس شوید رو بهش اضافه میکنین و نمک و ادویه دلخواهتونو میزنین ، وقتی برنج نیمپز شد اونو آبکش میکنین و وقتی لوبیا پخته شده اونو به مواد اضافه میکنین و واسه 3-2 دقیقه با مواد سرخش میکنین و زیرشو خاموش کنین حالا موادو میتونین تو صافی با برنج مخلوط کنین یا تو قابلمه لایه لایه بریزین تا برنجمونو دم کنیم قبل دم روی برنج مقدار زعفران ساییده می پاشیم و تو قابلمه خیلی کم آب میریزیم و میزاریم رو گاز تا با شعله کم دم بکشه.

بعد 30 دقیقه لوبیا پلو خوشمزتون حاضره امیدوارم دوست داشته باشین 

[ سه‌شنبه 14 شهریور‌ماه سال 1391 ] [ 12:18 ب.ظ ] [ محمد ] [ 16 نظر | چاپ ]