X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

آشپزی آسان

استانبولی پلو

سلام به همه دوستای عزیزم  غذای امروز استانبولی هستش که خیلی خوشمزه و همه پسنده من که آخر نفهمیدم واقعا مال استانبول هستش یا نه  خوب بگذریم این پستم با همه پستای قبلیم متفاوته چون واسه اولین بار آموزش گام به گام هم داره   یعنی از همه مراحل طبخ غذا عکس گرفتم فقط بهم بگین به این سبک بذارم همیشه خوبه؟  تو ادامه مطلب بذارم چطوره؟ یا تو همین صفحه اصلی باشه خوبه؟  فقط لطف کنین نقاط ضعف و ایرادامو اگه چیزی هست بگین بهم ممنون میشم 


مواد لازم (برای 4 نفر):

برنج 3 پیمانه

گوشت چرخکرده 200 گرم

یک سیب زمینی درشت

یک پیاز متوسط

رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا برنجو میزاریم بجوشه (وقتی نیمپز شد آبکشش کنین) بعد سیب زمینی رو نگینی ریز میکنیم یا تو آب برنج میریزیمشون پخته شن یا سرخشون میکنیم و میزاریمشون کنار سپس پیازو خرد کرده و خوب سرخش میکنیم تا طلایی شه سپس گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم وقتی داره گوشت سرخ میشه خوب یا قاشق میزنیم و گوشتو ریز میکنیم و بعدش نمک و ادویه های دلخواهو به مواد اضافه کنین سپس سیب زمینی هایی که از قبل سرخ کردینو به مواد اضافه میکنیم بعد 2 دقیقه رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه میکنیم (این غذا در اصل با گوجه رنده شده درست میشه من واسه راحتی ار رب استفاده کردم) و میزاریم موادمون به همراه رب خوب سرخ شه حدود 5 دقیقه کافیه و زیرشو خاموش کنین برنجتونو که نیمپز شد و آبکشش کردین موادی که درست کردینو بهش اضافه کنین و با هم مخلوطش کنین (بجای اینکار تو قابلمه هم میتونین لایه لایه بریزین) اگه ته دیگ خواستین کف قابلمه ای که میخواین برنجو توش دم کنین یکمی روغن بریزین یه چیزی مثه نون یا سیب زمینی بزارین و بزارین سرخ شه (اگه قابلمتون مثل من نچسب نیست و میخواین ته دیگتون خوب در بیاد باید بزارین روغن خوب داغ شه و موقع دم کشیدن به هیچ عنوان به پلوتون آب اضافه نکنین تا به راحتی و ته دیگ کنده شه و نچسبه) بعد 4-3 دقیقه که یه مقداری سرخ شد برنج و موادو که با هم مخلوط کردینو بریزین تو قابلمه و یه مقدار کمی آب (اندازه عکس آخر) هم بریزین روش و بزارین با شعله کم گاز به آرامی دم بکشه.

بعد از 20 تا 30 دفیقه دیگه استانبولی خوشمزه شما آماده شده نوش جان 



[ پنج‌شنبه 31 مرداد‌ماه سال 1392 ] [ 09:03 ب.ظ ] [ محمد ] [ 20 نظر | چاپ ]