آشپزی آسان
آشپزی آسان

آشپزی آسان

سیب پلو کرمانشاهی با ته دیگ کنجدی

سلام به همه دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه  غذای امروز سیب پلو هستش یه پلو خوشمزه کرمانشاهی هستش ته دیگشم کنجدیه که روششو در همین پست میتونین ببینین امیدوارم خوشتون بیاد  دوستان منو ببخشید بخدا واسه دیر بروز کردن وبلاگ یه چند وقتیه سرم شلوغه غذای آماده تو صف هم دارم که بزارم اما وقت نمیکنم بزارم  راستی سیراب شیردون موافقید اگه موافق نیستین بگین نزارم البته غذای خوبیه ولی بعضیا ازش متنفرن حالا نظرتونو بگین 


مواد لازم (برای 4 نفر) :

برنج 3 پیمانه

سیب زمینی 2 عدد متوسط نگینی شده

گوشت چرخ کرده 200 گرم

یک عدد پیاز

شوید خشک 6 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زعفران دم کرده به مقدار لازم


طرز تهیه:

برنجو وقتی ریختین تو آبجوش 3 تا 4 دقیقه بعدش سیب زمینی هارو هم بریزین تو آبجوش (که تقریبا هم زمان باهم پخته شن) و وقتی برنج نیمپز شد برنجو سیب زمینیو آبکشش کنین سپس پیازو تف بدین وقتی طلایی شد گوشتو بهش اضافه کنین سپس و خوب هم بزنین و لهش کنین سپس نمک ادویه بهش اضافه کنین و در آخر شوید بهش اضافه کنین و بزارین 2 تا 3 دقیقه مواد باهم تف بخورن و سرخ شن و بعد زیرشو خاموش کنین حالا برای ته دیگ کنجدی کف قابلمه روغن بریزید تا داغ شه و سیب زمینی هارو بخابونین تو کنجد تا کنجدی بشه و کف قابلمه بچینین و بزارین چند دقیقه سرخ شه (یکم از کنجدای ته دیگام ریخته به خاطر قابلمه چسبمونه وگرنه اینجوری نمیشه) سپس موادو لایه لایه بریزین لایه برنج یا تو صافی مواد و برنجو باهم قاطی کنین و بریزین تو قابلمه اگه دوس داشتین یه مقدار زعفران دم کرده هم روش بریزین و در آخر یه ته استکان آب هم بریزین داخل قابلمه و با شعله کم گاز بزارین به آرومی دم بکشه.

بعد 20 تا 30 دقیقه سیب پلو خوشمزتون حاضره نوش جان 




نظرات 23 + ارسال نظر
مهلا دوشنبه 18 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 08:15 ب.ظ http://outlawgirl.blogfa.com

وااااای دلم خواست

خب درست کنین آسونه :)

سرآشپز مروارید دوشنبه 18 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 10:31 ب.ظ

سلام آقا محمد خوبین شما؟
آفرین خیلی خوب درست کردید من 2 تا پیشنهاد دارم که سیب پلوتون رو خیلی خوشمزه تر میکنه
1 هر لایه برنج که می ریزید کمی دارچین بپاشید در هر لایه
2هر لایه که برنج می ریزید کمی هم شنبلیه خشک شده بهش اضافه کنید
پیشنهاد میدم حتما امتحان کنید فوق العاده میشه

سلام ممنونم خوبم
چشم حتما امتحانش میکنم :)

سرآشپز مروارید دوشنبه 18 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 10:33 ب.ظ

مگه شما مشهدی هستید؟
نمی دونستم
ممنون از محبتتون شما لطف دارید

بله
ممنون از شما

لیـآه دوشنبه 18 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 11:34 ب.ظ http://www.lavi1993.blogfa.com/

روز دانشجو با تاخیر بر شما دانشجوی آینده ساز کشور مبارکــــــــــ

دیدی من تبریک گفتم؟؟

ممنون :)

لیـآه دوشنبه 18 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 11:36 ب.ظ http://www.lavi1993.blogfa.com/

بعدشم اینکه... این سیب پلو شیرینه، نه؟؟

نه با سیب زمینی هستش نه درختی

لیـآه دوشنبه 18 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 11:37 ب.ظ http://www.lavi1993.blogfa.com/

سیراب شیردونم بذااااار ما دوست میداریم

حتما :)

بانوی آشپزخانه سه‌شنبه 19 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 11:05 ق.ظ http://ideas4baking.blogfa.com

من ازین ته دیگاش میخوام الان!!

در اولین فرصت درست کنین :)

negin چهارشنبه 20 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 12:16 ق.ظ http://www.chefnegin.com

نوش جونتون. طعم خوشی داره این غذا
شاد باشید

آپم

ممنونم لطف دارین :)

الی گولو پنج‌شنبه 21 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 02:05 ب.ظ http://www.eligooloo.com

به به سیب پلو این مدلی هم میشه؟ من درست میکنم، ته دیگا عالی بودن
من سیرابی شیردون دوست ندارم اما بذار دستورشو، خیلی ها دوست دارن، هر کی دوست نداره خب درست نکنه و نخوره، اگه بلدی دستورشو بذار بعضی وقتا دیگران در مورد پختش سوال میکنن میشه بگیم بیان وبلاگ تو
خوش باشی

سلام ممنونم
چشم ختما میزارم بعد ای پستم
آره بیشتر ازین میترسم که کسی خوشش نیاد

جوجه جمعه 22 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 10:18 ب.ظ http://joojemakhmali.mihanblog.com/

برادر مگه شوما تو خونتون جن و روح ندارین؟؟؟؟

:دی

نیلوفر شنبه 23 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 05:19 ب.ظ

سلام
وای مرسی عالی بود دستور این برنج و همینطور جدید برای من
راستی خیلی دیر به دیر آپ میکنی من هی سر میزنم و نا امید میشم
سیراب شیردونم خوبه تنوعه مرسی ولی زود زود آپ کن من غذاهاتو خیلی خیلی خیلی دوست دارم آقا محمد موفق باشی

سلام
ممنونم لطف دارین شما
من سعیمو میکنم تند آپ کنم ولی نمیشه
پست بعدیم اگه خدا بخواد سیراب شیردونه!
بازم ممنونم

هانی شف یکشنبه 24 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 09:58 ق.ظ http://hanichef.blogfa.com

ای واااااااااااااای من عاشق این غذاممممممممممممم
ته دیگاشو خدااااااا

سلام
خوشحالم که خوشتون اومد :)

سپهر یکشنبه 1 دی‌ماه سال 1392 ساعت 01:35 ب.ظ http://tanz1380.blogfa.com

سلام محمد امروز بیام خونتون

یادش بخیر الان تو کانادایی !!!

زهرااااا سه‌شنبه 3 دی‌ماه سال 1392 ساعت 09:23 ق.ظ

سلام محمد جان ممنون از بابت همه غذاها به نظر من دستور پخت هر غذایی که بلدیو بزار اخه سلیغه ها متفاوته شاید کسی سیراب دوس داشته باشه

سلام ممنونم
آره نظر خودمم همینه

منا شنبه 7 دی‌ماه سال 1392 ساعت 11:20 ق.ظ

سلام دمت گرم که باعکس توضیح میدی

سلام خواهش :)

zi دوشنبه 9 دی‌ماه سال 1392 ساعت 06:16 ب.ظ

خیلی خوب بود. ممنون

خواهش میکنم :)

م دوشنبه 16 دی‌ماه سال 1392 ساعت 07:12 ب.ظ

خسته نباشید میگم به شما آقا پسر که اینقدر وارد هستی و هنرمندی ایشاله در همه زمینه های زندگیتون موفق باشی

سلام ممنونم :)
شما هم همینطور :)

رویا چهارشنبه 25 دی‌ماه سال 1392 ساعت 10:48 ق.ظ http://love5790.bhogfa.com

بابا ایول

:)

*فاطمه* چهارشنبه 25 دی‌ماه سال 1392 ساعت 12:05 ب.ظ

عجب ته دیگاااااااااااااااااااااااااااااااااااایی

:)

آریانفر دوشنبه 7 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 02:09 ب.ظ http://WWW.ASHPAZIOMAN.BLOGFA.COM

باورم نمیشه یه آقا اینطوری آشپزی کنه ایول بابا
واقعا آفرین

وا چرا؟ ممنون :)

ساناز چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 09:27 ب.ظ http://www.sanaz-food.blogfa.com

به به عجب پلوی خوشمزه ای من که حسابی هوس کردم.دستتون درد نکنه عالی شده

ممنونم دوست خوبم

مهسا دوشنبه 3 آذر‌ماه سال 1393 ساعت 05:42 ب.ظ http://blueheartgirl.blogfa.com

وای عالیه.
ته دیگش خیلی خوبه هوس کردم.
حتما درستش میکنم

ممنون از نظرتون

استیل سه‌شنبه 2 بهمن‌ماه سال 1397 ساعت 12:03 ب.ظ https://steel1.ir/category/equipment/coffee-shop-equipment/

وای ادم دلش میخواد !! خیلی خوشمزه بنظر میرسه

ممنون از شما

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد