آشپزی آسان
آشپزی آسان

آشپزی آسان

چلو گوشت رستورانی ( چلو ماهیچه )

سلام به همه دوستان امروز یه روش پلو گوشت براتون دارم دقیقا رستورانی در میاد بپزین و لذت ببرین . در ضمن ممنون میشم منو در یوتیوب دنبال کنید .

  برای مشاهده این ویدیو فیلتر شکنتون باید فعال باشه
راستی دوستان کانال یوتیوب من سابسکرایب کنین اونجا آموزشای ویدیویی بیشتر گذاشتم

مواد لازم:

ماهیچه گوسفندی ۸۰۰‌ گرم

پیاز ۳ عدد بزرگ

سیر‌ ۶ حبه

نمک ۲ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری سر خالی

زرد چوبه ۱ قاشق چایخوری

دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری (چوب دارچین داشتین خیلی بهتره)

فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری

زعفران دم کرده به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز ها رو خلالی کنین و ترجیحا با روغن زیتون تفت بدین در حدی که نرم شه کافیه (اینکار فقط واسه اینکه ادویه جاتمون بهتر تفت بخوره) بعدش به ماهیچه زرد چوبه بزنین و به همراه سیر یه سر تفت ریز بدین بعد ادویه جات به غیر از نمکو اضافه کنین و تفت بدین واسه ۲ دقیقه که ادویه جات هم یه تفتی خوردن بعد هم زعفران دم شده و آب جوشیده اضافه کنین در حدی که روی ماهیچه پوشیده بشه و میزارین واسه ۳/۵ تا ۴ ساعت بپزه بعد ۳ ساعت هم میتونین نمکشو بزنین.با چلو یا پلو سرو کنین و لذت ببرین.

نکات پایه و مهم :

# نسبت به حجم گوشت ظرفی رو برای طبخ مد نظر داشته باشین که کفش کاملا پوشیده بشه طوری که گوشت ها هم روی هم قرار نگیرند و اینطور آبجوش هم به مقدار کمتر اضافه میکنین و خیلی بهتره.

# خیلی بهتره بجای دارچین از چوب دارچین استفاده کنین من در دسترسم نبود پودر دارچین در رنگ نهایی منفی میذاره و تیره میکنه غذارو.

# از این تایم بیشتر نپزه چون هرچی به مدت پخت اضافه بشه گوشت بافتشو از دست میده و از آبدار بودنو خوشخور بودن در میاد.

# بهتره همیشه حد الامکان ادویه رو تفت بدین چون طعم عطرش خیلی بهتر میشه.

#ماهیچه #چلو_ماهیچه #غذای_ساده #آشپزی_آسان #چلو_گوشت #باقالی_پلو #خوشمزه #لذیذ #برنج

ته چین گوشت و بادمجان

سلام به همه دوستان عزیزم . امروز براتون آموزش ته چین گوشت و بادمجان دارم اونم به روش اصیل سنتی که این غذا رو میتونین با گوشت قیمه ای هم درست کنین که معمولا اینجوریه اما من واسه راحت تر شدن کار و کاهش تایم پخت از گوشت چرخکرده استفاده کردم که واقعا هم عالی مشه حتما تست کنین . در ضمن ممنون میشم اینستاگرام منم دنبال کنین.

  برای مشاهده این ویدیو فیلتر شکنتون باید فعال باشه
راستی دوستان کانال یوتیوب من سابسکرایب کنین اونجا آموزشای ویدیویی بیشتر گذاشتم

مواد لازم :
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
بادمجان ۱ کیلو
ماست ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط یک عدد
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا پیاز خرد‌ کنین و با گوشت چرخ کرده تفت بدین بهش نمک‌ و فلفل بزنین و
بزارین کنار. سپس بادمجونا رو پوست کنین و ورقه ای برش بزنین و تو‌ رو‌غن سرخش
کنین . برنج‌ نیمپز شده با ماست تخم مرغ و زعفران مخلوط کنین نصف برنج مخلوط
شده درون یک قالب مناسب بریزین روش یه لایه بادمجون بچینید و رویه بادمجون
گوشت تفت خورده و دوباره یه لایه بادمجون بچینید و سپس بقیه مخلوط برنج روش
بریزین و یه در رو قالب بزارین و بعد برای ۴۰ دقیقه بزارین تو فر از قبل
داغ‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بعد ۴۰ دقیقه برش گردونین تو یه ظرف‌ و
ازش لذت ببرین.


نکات مهم :
# برای گرفتن تلخی بادمجون بعد‌ از برش و پوست گیریش روش‌ نمک‌ بپاشین و بزارین
واسه حداقل ۳۰ دقیقه بمونه ( اگه بعدش شسته و آبگیری بشه بهتره ).
# در ۱۰ دقیقه پایانی پخت در از رو‌ قالب بردارید بهتره که ته چینتون برشته
میشه .
# اگه تایم داشتین بهتر میشه از گوشت قیمه ای استفاده کنین .
# این ته چین به روش سنتی و اصیل است با پلو های مختلف قالبی اشتباه نگیرید

خورش کرفس ( خورشت کرفس )

سلام به همه دوستان عزیزم امروز آموزش خورش کرفس یکی از اصیل ترین خورش های ایرانیو براتون دارم. . قبل از هرچیزی یه نکته که واژه خورش از خورشت صحیح تر است اما خورشت هم چون در گفتار جا افتاده  درسته اما خورش بگیم بهتره که به این نکات در فرهنگ معین و عمید اشاره شده اگر کنجکاوین کامل از اصالت این واژه مطلع بشن این لینک ببینین  خورش یا خورشت؟ در ضمن ممنون میشم اینستاگرام منو دنبال کنین  .

  برای مشاهده این ویدیو فیلتر شکنتون باید فعال باشه
راستی دوستان کانال یوتیوب من سابسکرایب کنین اونجا آموزشای ویدیویی بیشتر گذاشتم

مواد لازم : گوشت ۳۰۰ گرم (ترجیحا گوسفندی) ساقه کرفس متوسط 1 عدد (حدودا ۵۰۰ گرم میشه) پیاز متوسط ۱ عدد جعفری خرد شده ۲۰۰ گرم نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری لیمو عمانی ۲ عدد نمک ۲ قاشق چایخوری زردچوبه و پودر سیر ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه و پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری طرز تهیه: کرفس ساقه برگشو جدا کنید و بشورید . بزارین خشک بشه بعدش برگشو کامل خرد و ساطوری کنین و ساقه کرفس به صورت یکسان اندازه بند انگشت خرد کنین ساقه های خیلی باریک هم میتونین به همراه برگ کرفس خرد کنین سپس ساقه کرفس واسه ۱۰ دقیقه تفت بدین و سپس برگ کرفس به همراه نعنا خشک و جعفری تا حدی تفت بدین که تیره بشه ولی نسوزه حدودا ۲۰ دقیقه زمان میبره در آخر ساقه به سبزی اضافه کنین و ۲ دقیقه باهم تفت بدین و زیرشو خاموش کنین مرحله بعد پیازو نگینی کنین یکم که سبک و نرم و طلایی شد گوشتو بهش اضافه کنین رنگ گوشت که عوض شد و تفت داده شد به گوشت زرد چوبه بزنین یک مقدار که تفت داه شد و خامیش گرفته شد بقیه ادویه هارو اضافه کنین و تفت بدید در مرحله بعد تقریبا ۳ لیوان آب جوشیده به گوشت ها اضافه کنین و بزارین واسه ۱/۵ ساعت بپزه بعد این تایم سبزی و لیمو عمانی و نمکشو بهش اضافه کنین و بزارین ۱ ساعت دیگه با شعله ملایم بپزه و جا بیوفته . با پلو سرو کنین و لذت ببرین.

نکات مهم : # سبزی ها برای اینکه بهتر خرد شوند و له نشوند بعد ار شست و شو خشک شده باشند. # در این خورش میتوانید بجای لیمو عمانی از آبغوره یا آب لیمو ترش استفاده کنین. # بهتره ۲۰ دقیقه آخر درب قابلمه نیمه باز باشد که به جا افتادن و به روغن افتادن کمک میکند. # اگه آب خورش کم بود در فرایند پخت میتوانید آِب جوش اضافه کنین. # در بعضی از مناطق در خورش کرفس همانند قرمه سبزی لوبیا استفاده میکنند. # زرد چوبه ادویه اصلی این خورش است.

اشکنه کشک یا کله جوش

سلام به همه دوستان عزیز تمیدونم چی شد اما تصمیم گرفتم بعد 6 سال دوباره این وبلاگ و به صورت آموزش های دقیق تر و تخصصی تر (نه آماتور و خونگی) آپدیت کنم. سعی میکنم ازین به بعد علاوه بر متن آموزش ویدیو اختصاصی هم بزارم که در یادگیری دقیق ترتون موثر باشد تو این مدت به صورت بسیار محدود در اینستاگرام فعالیت داشتم .

اما بریم سراغ غذا و آموزش امروز اشکنه کشک (کله جوش یا کاله جوش) که براتون ویدیو از مراحل پخت گذاشتم.

اشکنه کشک غذای سنتی ایرانی که در هر استان به روشی متفاوتی طبخ میشود که این مدل مرسوم ترین نوع هست.این غذا با همین اسم در کشور های افغانستان (البته در افغانستان قروتی گفته میشود) ، آذربایجان و ترکیه وجود دارد که در حدی شبیه به دستور ایرانیش هست اما در دستور ترک تفاوت هاش زیاد هست .

این غذا  در شهر مشهد اشکنه کشک گفته میشه (قدیمی ها و هنوز در قسمت هایی از خراسان اشکنه قروت یا قروتی هم میگن) بهتر هم هست اشکنه کشک گفته بشود چون کله جوش ریشه ترک دارد و واژه اشکنه پارسی است.


 
برای مشاهده این ویدیو فیلتر شکنتون باید فعال باشه
راستی دوستان کانال یوتیوب من سابسکرایب کنین اونجا آموزشای ویدیویی بیشتر گذاشتم

مواد لازم :
کشک شیشه ای ۳۰۰ گرم
گردو خرد شده ۱ فنجان
پیاز متوسط ۱ عدد
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
زرد چوبه ۱ قاشق چایخوری
شیرین بیان ساییده ۱ قاشق مرباخوری
آب سرد ۱ لیتر
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
پیاز نگینی ریز خرد کنین و به آرامی تفت بدین که طلایی بشه بعدش گردو اضافه کنین و واسه ۲‌ دقیقه تفت بدین که چربی گردو آزاد شه و بعد از اون ادویه ها واسه ۱ دقیقه تفت بدین خامیش گرفته شه و در آخر نعنا خشک اضافه کنین و واسه ۳۰ ثانیه تفت بدین کافیه بعد از اون آب سرد اضافه کنین و کشک داخلش حل کنین . شعله زیاد کنین که به جوش برسه وقتی به جوش رسید شعله کم کنین و بزارین به آرامی واسه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزه تو تایم پخت برای جلوگیری از نبریدن کشک چند بار اشکنه را هم بزنین.
با نان خشک و پیاز یا سبزی تازه سروش کنین و لذت ببرین.


نکات مهم :
# سبزیجات خشک‌ در هنگام تفت دادن سریع میسوزد مراقب باشید.
# برای جلو گیری از بریدن میتوانید تکه ای نان در ابتدای پخت به اشکنه اضافه کنید.
# حدود ۷۰ درصد کشک های شیشه ای پاستوریزه نیستن در غذاهای دیگر که کشک نمجوشد حتما قبل از مصرف آن را بجوشانید.

سوپ گندم

سلام به همه خوانندگان این وبلاگ با اینگه هوا گرمه ، براتون آموزش یک سوپ گندم بسیار ساده و خوشمزه رو گذاشتم که این مدلو خودم همینجوری درست کردم  ولی بسیار بسیار موادش با هم هماهنگ هست و بسیار ساده و خوشمزه هستش بازم مثل سوپ قبلیم بگم که من ار مرغ زیاد خوشم نمیاد   که تو سوپ باشه ولی اگه شما دوست داشتین داخلش بریزین در کل امیدوارم که امیدوارم خوشتون بیاد 


مواد لازم (برای 4 نفر):

گندم پوست کنده 1 پیمانه

لپه 1/2 پیمانه

هویج خرد شده 1/2 پیمانه

یک عدد پیاز خرد شده کوچک

جعفری خرد شده 10 شاخه

رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل و آب لیمو به مقدار لازم


طرز تهیه:

گندم و لپه را داخل قابلمه میریزیم و یه لیتر آب بهش اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه وقتی لپه و گندم تقریبا نیمپر شدن و نرم شده بودن بهش هویج و پیاز هم به سوپمون اضافه میکنیم هویج که پخته شد جعفری هم بهش اضافه میکنیم و بعدش رب گوجه فرنگی و ادویه جات و آبلیمو را میزنیم داخلش و هم میزنیم و با شعله کم میزاریم خوب پخته شه و خوب جا بیفته.

وقتی سوپتون آماده شد با لیموی تازه سروش کنین و لذت ببرین 


 

پیتزا مخصوص من

سلام به همه دوستان خوبم این اولین پست امسالمه من که در این روزهای زیاد حوصله آشپزی ندارم راستی پست قبلیم از بعضیا که خوششون نیومد پوزش میخوام میطلبم اما دیگه سیرابیم یه نو غذا هستش دیگه! واسه این پستم برای شما یه پیتزای خوشمزه درست کردم که امیدارم خوشتون بیاد


مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:

آرد سفید 225 گرم

نمک 1 قاشق چایخوری

کره 50 گرم

بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری

شیر 150 میلی لیتر

* این خمیر برای یک سینی بزرگ یا 2 سینی کوچک مناسب است (من از سینی کوچیک استفاده کردم)


مواد لازم برای محتویات پیتزا (برای یک پیتزا):

گوشت چرخ کرده تفت داده شده به همراه پیاز 100 گرم

سوسیس 2 عدد کوچک ، حلقه شده (بهتره یه مقدار سرخ شده باشه)

قارچ بلنچ شده سه چهار عدد

فلفل دلمه ای خرد شده یک قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا یک بسته کوچک (180g)

سس گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذا خوری

زیتون ، ذرت یا .... برای تزیین به مقدار لازم


طرز تهیه خمیر:

آرد ، نمک و بیکینگ پود را داخل یک کاسه بریزین بهتر هم هست ابتدا الکشون کنین سپس کره را خرد کنین و بهش اضافه کنید و کره را به خورد مواد خشک دهید سپس شیر را کم کم به مواد اضافه کنین و باهم مخلوط کنین تا به شکل خمیر در بیاد

روی یک سطحی آرد بپاشید و خمیر را بخوبی ورز بدین تا خوب نرم و یکدست بشود.



طرز تهیه پیتزا:

کف سینی فر را چرب کنین و خمیر را خوب پهن کنین تا نازک شود و کف سینی قرار دهید روی خمیر سس گوجه فرنگی بمالید و مقداری پنیر پیتزا بپاشید سپس پوششی از گوشت چرخ کرده و سپس سوسیس و در آخر قارچ و فلفل دلمه ای بر روی پیتزای خود ایجاد کنین و در آخر هم روی آن را با پنیر پیتزا بپوشونید و بعد از آن میتونین روی پیتزای خود را با مواد دلخواهتون تزیین کنین که من از ذرت استفاده کردم سپس آنرا در فر در دمای 180 درجه سانتیگراد بزارین.

بعد از 20 تا 25 دقیقه پیتزای خوشمزه شما آمادس (باید خمیر تیره و ترد بشه و پنیر هم طلایی بشه) بخورین و لذت ببرین





سیرابی و شیردان

سلام به همه خوبین؟ منم خوبم آخیش امتحانام تموم شده انتخاب واحدم کردم از هفته دیگه هم میرم سر کلاس برای ترم جدید  خوب برای امروزم یه غذای خاص به نام سیرابی گذاشتم که مناسب همین هواس سرد هستش که به عنوان عصرانه و شام خورده میشه 


مواد لازم (برای 4 نفر):

یه دست سیرابی و شیردان پاک شده

یه پیاز درشت

5 حبه سیر

نمک ، فلفل ، زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا سیرابی که کاملا پاک شده را بازم چکش کنین و اگه قسمت زائد و پرزی هنوز مونده بود با چاقو بکنین و بتراشین و در آخر خوب بشورینش سپس سیرابی قیچی قیچیش کنین (من آخر قیچی قیچی کردمش) را در داخل قابلمه بزارین و قابلمه را آب کنین تا خوب روی سیرابی رو بپوشونه و پیاز ، سیر و ادویه جات هم بهش اضافه کنین و شعله بسیار کم و ملایم بزارین بپزه (اگه آرام پز دارین با آرام پز بپزین راحت تره).

بعد از حدودا 10 تا 12 ساعت این غذا حاضره با لیموی تازه سروش کنین و لذت ببرین  




انار پلو

سلام دوباره به همه من دوباره برگشتم با یه پلو خوشمزه خدمتتونم یعنی انار پلو   اگه غذاهای شیرین دوس دارین این پستو از دست ندین البته زیاد شیرین نیس مثل شیرین پلو اما باید غذای شیرین دوس داشته باشین خودم به شخصه دوس ندارم ولی انار پلو رو از دست ندادم  من این غذا رو واسه شب یلدا درست کردم اما وقت نشد بزارم که امیدوارم منو عفو کنید یلداتونم با تاخیر مبارک 


مواد لازم (برای 4 نفر): 

برنج 2.5 پیمانه

انار دون شده 1.5 پیمانه

گوشت چرخکرده 200 گرم

رب انار 2 قاشق غذا خوری

خلال پسته نصف پیمانه (حدود 75 گرم)

یک پیاز کوچک

فلفل سیاه و زعفران دم کرده به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا برنجو در آب در حال جوش بریزین تا بپزه (اگه برنجو از قبل چند ساعتی بزارین نم باشه بهتره) وقتی تقریبا نیمپز شد آبکشش کنین پیازو خرد کنین و سرخش کنین تا طلایی شه سپس گوشتو بهش اضافه کنین وقتی خوب سرخ شد رب انارو بهش اضافه کنین واسه 3 تا 4 دقیقه که گوشت با رب انار با هم سرخ شدن انار و خلال پسته رو بهش اضافه کنین و زیرشو خاموش کنین (مقداری از خلال پسته و انار رو میتونین واسه تزیین کنار بزارین) حالا موادو با برنج نیمپز شده قاطی کنین و یا تو قابلمه لا به لای برنج موادو بریزین (قبلش ته دیگ دلخواهتونم کف قابلمه بزارین) یه مدار کم آب بریزین و بزارین واسه 30 دقیقه با شعله کم پلوتون به آرامی دم بکشه.

در کل انار پلو یه غذای متفوت و خوشمزه هست حتما امتحانش کنین 



سیب پلو کرمانشاهی با ته دیگ کنجدی

سلام به همه دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه  غذای امروز سیب پلو هستش یه پلو خوشمزه کرمانشاهی هستش ته دیگشم کنجدیه که روششو در همین پست میتونین ببینین امیدوارم خوشتون بیاد  دوستان منو ببخشید بخدا واسه دیر بروز کردن وبلاگ یه چند وقتیه سرم شلوغه غذای آماده تو صف هم دارم که بزارم اما وقت نمیکنم بزارم  راستی سیراب شیردون موافقید اگه موافق نیستین بگین نزارم البته غذای خوبیه ولی بعضیا ازش متنفرن حالا نظرتونو بگین 


مواد لازم (برای 4 نفر) :

برنج 3 پیمانه

سیب زمینی 2 عدد متوسط نگینی شده

گوشت چرخ کرده 200 گرم

یک عدد پیاز

شوید خشک 6 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زعفران دم کرده به مقدار لازم


طرز تهیه:

برنجو وقتی ریختین تو آبجوش 3 تا 4 دقیقه بعدش سیب زمینی هارو هم بریزین تو آبجوش (که تقریبا هم زمان باهم پخته شن) و وقتی برنج نیمپز شد برنجو سیب زمینیو آبکشش کنین سپس پیازو تف بدین وقتی طلایی شد گوشتو بهش اضافه کنین سپس و خوب هم بزنین و لهش کنین سپس نمک ادویه بهش اضافه کنین و در آخر شوید بهش اضافه کنین و بزارین 2 تا 3 دقیقه مواد باهم تف بخورن و سرخ شن و بعد زیرشو خاموش کنین حالا برای ته دیگ کنجدی کف قابلمه روغن بریزید تا داغ شه و سیب زمینی هارو بخابونین تو کنجد تا کنجدی بشه و کف قابلمه بچینین و بزارین چند دقیقه سرخ شه (یکم از کنجدای ته دیگام ریخته به خاطر قابلمه چسبمونه وگرنه اینجوری نمیشه) سپس موادو لایه لایه بریزین لایه برنج یا تو صافی مواد و برنجو باهم قاطی کنین و بریزین تو قابلمه اگه دوس داشتین یه مقدار زعفران دم کرده هم روش بریزین و در آخر یه ته استکان آب هم بریزین داخل قابلمه و با شعله کم گاز بزارین به آرومی دم بکشه.

بعد 20 تا 30 دقیقه سیب پلو خوشمزتون حاضره نوش جان 




کوکو سبزی

سلام به همه خوانندگان عزیز این وبلاگ امیدوارم حالتون خوب باشه غذای امروز کوکو سبزی هستش که یه جورایی معروف ترین و محبوب ترین نوع کوکو هستش  که منم خیلی دوسش دارم امیدوارم شما هم دوست داشته باشید این غذا هم آموزشش گام به گام داره سعیمو میکنم که همه کارامو ازین به بعد با آموزش گام به گام بزارم 


مواد لازم (برای 4 نفر) :

سبزی کوکو (تره ، جعفری ، گشنیز و شوید) خرد شده 500 گرم

تخم مرغ 3 عدد

گردو 1/4 پیمانه

زرشک 1/4 پیمانه (اما بهتره بگم به مقدار لازم آخه خیلی به ذائقه و سلیقه ربط داره)

سیر یه حبه خرد شده

نمک فلفل و زرد چوبه و کمی دارچین به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا تمام موادمونو توی یه ظرف بزرگ میریزیم سپس خوب موادمونو باهم مخلوط میکنیم سپس تو تابه روغن میریزیم و میزاریم خوب داغ شه (اگه خوب داغ نشه احتمال چسبیدن و خرد شدن کوکو هستش) وقتی خوب روغن داغ شد همه موادو یکدفه میریزیم تو تابه و اگه نامنظم بود بعضی جاهاشو یک مقدار با قاشق صاف میکنیم بعد درشو میزاریم و واسه 10 تا 15 دقیقه میزاریم با شعله ملایم به آرومی سرخ شه بعد 15 دقیقه کوکومونو برش میگردونیم و میزاریم اونورشم واسه 5 دقیقه سرخ شه.

بعد از 5 دقیقه کوکو خوشمزتون آمادست با لیموی تازه سروش کنین خیلی خوش طعم میشه 




استانبولی پلو

سلام به همه دوستای عزیزم  غذای امروز استانبولی هستش که خیلی خوشمزه و همه پسنده من که آخر نفهمیدم واقعا مال استانبول هستش یا نه  خوب بگذریم این پستم با همه پستای قبلیم متفاوته چون واسه اولین بار آموزش گام به گام هم داره   یعنی از همه مراحل طبخ غذا عکس گرفتم فقط بهم بگین به این سبک بذارم همیشه خوبه؟  تو ادامه مطلب بذارم چطوره؟ یا تو همین صفحه اصلی باشه خوبه؟  فقط لطف کنین نقاط ضعف و ایرادامو اگه چیزی هست بگین بهم ممنون میشم 


مواد لازم (برای 4 نفر):

برنج 3 پیمانه

گوشت چرخکرده 200 گرم

یک سیب زمینی درشت

یک پیاز متوسط

رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا برنجو میزاریم بجوشه (وقتی نیمپز شد آبکشش کنین) بعد سیب زمینی رو نگینی ریز میکنیم یا تو آب برنج میریزیمشون پخته شن یا سرخشون میکنیم و میزاریمشون کنار سپس پیازو خرد کرده و خوب سرخش میکنیم تا طلایی شه سپس گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم وقتی داره گوشت سرخ میشه خوب یا قاشق میزنیم و گوشتو ریز میکنیم و بعدش نمک و ادویه های دلخواهو به مواد اضافه کنین سپس سیب زمینی هایی که از قبل سرخ کردینو به مواد اضافه میکنیم بعد 2 دقیقه رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه میکنیم (این غذا در اصل با گوجه رنده شده درست میشه من واسه راحتی ار رب استفاده کردم) و میزاریم موادمون به همراه رب خوب سرخ شه حدود 5 دقیقه کافیه و زیرشو خاموش کنین برنجتونو که نیمپز شد و آبکشش کردین موادی که درست کردینو بهش اضافه کنین و با هم مخلوطش کنین (بجای اینکار تو قابلمه هم میتونین لایه لایه بریزین) اگه ته دیگ خواستین کف قابلمه ای که میخواین برنجو توش دم کنین یکمی روغن بریزین یه چیزی مثه نون یا سیب زمینی بزارین و بزارین سرخ شه (اگه قابلمتون مثل من نچسب نیست و میخواین ته دیگتون خوب در بیاد باید بزارین روغن خوب داغ شه و موقع دم کشیدن به هیچ عنوان به پلوتون آب اضافه نکنین تا به راحتی و ته دیگ کنده شه و نچسبه) بعد 4-3 دقیقه که یه مقداری سرخ شد برنج و موادو که با هم مخلوط کردینو بریزین تو قابلمه و یه مقدار کمی آب (اندازه عکس آخر) هم بریزین روش و بزارین با شعله کم گاز به آرامی دم بکشه.

بعد از 20 تا 30 دفیقه دیگه استانبولی خوشمزه شما آماده شده نوش جان