آشپزی آسان
آشپزی آسان

آشپزی آسان

خوراک گوشت چرخکرده

سلام به همه امیدوارم حالتون خوب باشه امروز یه خوراک آسان و سریع واستون میخوام بزارم  که خوشمزه ترین غذا واسه مواقعی هست که وقت زیاد ندارین اما میخواین یه غذا خوشمزه درست کنین  (من که عاشق این خوراکم و هر وقت چیزی نداریم و حوصله ندارم اینو درست میکنم) امیدوارم که شما هم خوشتون بیاد   


مواد لازم (2تا ساندویچ میشه یا 2 نفر):

گوشت چرخکرده 200 گرم

فلفل دلمه ای خلالی شده 1 عدد کوچک

پیاز خلالی شده 1 عدد

گوجه فرنگی پوست کرده و خرد شده 2 عدد

سیر خرد شده 2 حبه

نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا پیاز در تابه تفت میدیم و سپس گوشتو اضافه میکنیم و خوب لهش میکنیم وقتی تقریبا گوشت سرخ شد و رنگش عوض شد سیر و فلفل دلمه ای رو هم اضافه مینیم و نمک وفلفل رو هم به موادمون اضافه میکنیم و موادو خوب با هم مخلوط میکنیم و قتی مواد با هم خوب سرخ و پخته شد گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم چون نمیخوایم گوجه فرنگی زیاد تغییر شکل بدن و تازگیشون حفظ شه (اینجوری خوشمزه تر میشه) بعد 2 دقیقه زیر موادمونو خاموش میکنیم.

خوراک خوشمزمون حاضره این خوراک خوشمزه رو میتونین با خیار سرو کنین چون خیلی خوشمزه میشه 

تولد 1 سالگی وبلاگم

سلام به همه دیروز تولد وبلاگم بود 

به خاطر گرفتاری هایی که داشتم نتونستم دیروز پستی بزارم 

الان از صبح کلاس بودم الان اومدم خسته (انقد خستم که سر کلاس یه دفعه خوابم میبرد چشمامو باز میکردم میدیدم دفترم خط خورده) اما دلم نیومد پستی واسه تولد وبلاگم نزارم یه آهنگ شادمهر پلی کردم چایی هم گذاشتم سرحال بشو تا بتونم تایپ کنم کلا بگم به وبلاگم خیلی وابسته شدم تو این مدت خیلی دوستای خوبی پیدا کردم و خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم و تو این یه سال با حدود 40 پست در خدمتتون بودم که میشه حدودن هر 9 روز یه پست که آمار بدیه که ایشالا بتونم حداقل هفته ای یک پست بزارمو سطح کارامو ببرم بالاتر و روز به روز پیشرفت کنم بعد خیلیا میپرسن چرا کلاس نمیرم باید بگم که تو مشهد واسه آقایون دوتا کلاس هست به نامهای آنیما و خلیج فارس که من هر دفعه زنگ میزنم میگن دوره جدیدی هنوز شروع نشده یا کلا دوره هایی که دارن واسه فست فود یا کافی من شدن هستش کلاسهای خود فنی حرفه ای هم که ساعتاش بهم نمیخوره و کیفیتش پایین تره بیشتر تو فکر اینک که برم یه رستوران مطرح کارآموزی کنم واسه کامنتا هم که میگن چرا دیر جواب میدم دلیلش اینه که من تا پست جدید نزارم کامنتای قبلیو تایید نمیکنم نمیدونم چرا شاید از تنبلیمه بازم منو ببخشید. دیگه بگم که واسه تولد وبلاگم خیلی برنامه داشتم که مثلا یه کیک درست کنم روشو تزیین کنم و اسم وبلاگمو بنویسم که متاسفانه نشد امید وارم واسه ساله بعد اگه عمری بود اینجوری دیگه نشه.

از شما هم میخوام اگه انتقادی و پیشنهادی و نظری هم دارین بگین تا ازشون استفاده کنم ببخشید طولانی شد . موفق باشین 

اینم من در حال تایپ کردن این چایی داغ هم تقدیم میکنم به همه خوانندگان وبلاگم که تو هوا سرد پاییزی خیلی میچسبه!

پلو با لوبیا قرمز و قارچ

 سلام به همه غذای امروز که میخوام واستون بزارم بازم یه پلو خوشمزست که همه دوسش دارن  من چند وقتی تو فکر این بودم که میشه پلو با لوبیا درست کرد یا نه اما همیشه فکر میکردم که خوب از آب در نیاد واسه همین منصرف می شدم  اما چند وقت پیش تو وبلاگ الهام خانوم دیدم پلو با لوبیا درست کردن و دیدم خیلی خوب شده و منم تصمیم گرفتم درستش کنم  که ماله منم خیلی خوشمزه شد و این پلو خوشمزه رو به همه پیشنهاد میکنم


مواد لازم (یرای 4 نفر):

برنج 2/5 پیمانه

لوبیاقرمز پخته شده 1 لیوان

قارچ 8-7 عدد

رب گوجه فرنگی 1 تا 1/5 قاشق غذا خوری

پیار 1 عدد کوچک

نمک فلفل و زعفران به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا برنج میزاریم بپزه سپس پیاز و قارچو خرد میکنین و پیازو تو تابه به آرامی سرخ میکنیم وقتی یکمی سرخ شد قارچ هم اضافه میکنیم و با پیاز سرخ میکنیم و سپس لوبیا هم اضافه می کنیم تا با مواد یکم تفت بخوره بعد 2 دقیقه رب و نمک و ادویه جات رو بهش اضافه میکنیم و خوب موادو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم بازم واسه 4-3 دقیقه باهم سرخ شن و بعدش موادمون حاضره و زیرشو خاموش میکنیم حالا وقتی برنج نیمپز شد آبکشش میکنیم و قابلمه رو گاز میزاریم و کف قابلمه روغن میریزیمو ته دیگ دلخواهمونو میزاریم سپس موادو با برنج تو صافی با هم مخلوط کنیم یا برنجو موادو لایه لایه تو قابلمه بریزیم و در آخر اندازه یه ته استکان در قابلمه آب میریزیم و در قابلمه رو میزاریم و با شعله کم میزاریم برنجمون خوب دم بکشه.

بعد 30 دقیقه پلو خوشمزتون دم کشیده و حاضره امیدوارم دوست داشته باشین