آشپزی آسان
آشپزی آسان

آشپزی آسان

ته چین گوشت و بادمجان

سلام به همه دوستان عزیزم . امروز براتون آموزش ته چین گوشت و بادمجان دارم اونم به روش اصیل سنتی که این غذا رو میتونین با گوشت قیمه ای هم درست کنین که معمولا اینجوریه اما من واسه راحت تر شدن کار و کاهش تایم پخت از گوشت چرخکرده استفاده کردم که واقعا هم عالی مشه حتما تست کنین . در ضمن ممنون میشم اینستاگرام منم دنبال کنین.

  برای مشاهده این ویدیو فیلتر شکنتون باید فعال باشه
راستی دوستان کانال یوتیوب من سابسکرایب کنین اونجا آموزشای ویدیویی بیشتر گذاشتم

مواد لازم :
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
بادمجان ۱ کیلو
ماست ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط یک عدد
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا پیاز خرد‌ کنین و با گوشت چرخ کرده تفت بدین بهش نمک‌ و فلفل بزنین و
بزارین کنار. سپس بادمجونا رو پوست کنین و ورقه ای برش بزنین و تو‌ رو‌غن سرخش
کنین . برنج‌ نیمپز شده با ماست تخم مرغ و زعفران مخلوط کنین نصف برنج مخلوط
شده درون یک قالب مناسب بریزین روش یه لایه بادمجون بچینید و رویه بادمجون
گوشت تفت خورده و دوباره یه لایه بادمجون بچینید و سپس بقیه مخلوط برنج روش
بریزین و یه در رو قالب بزارین و بعد برای ۴۰ دقیقه بزارین تو فر از قبل
داغ‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بعد ۴۰ دقیقه برش گردونین تو یه ظرف‌ و
ازش لذت ببرین.


نکات مهم :
# برای گرفتن تلخی بادمجون بعد‌ از برش و پوست گیریش روش‌ نمک‌ بپاشین و بزارین
واسه حداقل ۳۰ دقیقه بمونه ( اگه بعدش شسته و آبگیری بشه بهتره ).
# در ۱۰ دقیقه پایانی پخت در از رو‌ قالب بردارید بهتره که ته چینتون برشته
میشه .
# اگه تایم داشتین بهتر میشه از گوشت قیمه ای استفاده کنین .
# این ته چین به روش سنتی و اصیل است با پلو های مختلف قالبی اشتباه نگیرید