آشپزی آسان
آشپزی آسان

آشپزی آسان

چلو گوشت رستورانی ( چلو ماهیچه )

سلام به همه دوستان امروز یه روش پلو گوشت براتون دارم دقیقا رستورانی در میاد بپزین و لذت ببرین . در ضمن ممنون میشم منو در یوتیوب دنبال کنید .

  برای مشاهده این ویدیو فیلتر شکنتون باید فعال باشه
راستی دوستان کانال یوتیوب من سابسکرایب کنین اونجا آموزشای ویدیویی بیشتر گذاشتم

مواد لازم:

ماهیچه گوسفندی ۸۰۰‌ گرم

پیاز ۳ عدد بزرگ

سیر‌ ۶ حبه

نمک ۲ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری سر خالی

زرد چوبه ۱ قاشق چایخوری

دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری (چوب دارچین داشتین خیلی بهتره)

فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری

زعفران دم کرده به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز ها رو خلالی کنین و ترجیحا با روغن زیتون تفت بدین در حدی که نرم شه کافیه (اینکار فقط واسه اینکه ادویه جاتمون بهتر تفت بخوره) بعدش به ماهیچه زرد چوبه بزنین و به همراه سیر یه سر تفت ریز بدین بعد ادویه جات به غیر از نمکو اضافه کنین و تفت بدین واسه ۲ دقیقه که ادویه جات هم یه تفتی خوردن بعد هم زعفران دم شده و آب جوشیده اضافه کنین در حدی که روی ماهیچه پوشیده بشه و میزارین واسه ۳/۵ تا ۴ ساعت بپزه بعد ۳ ساعت هم میتونین نمکشو بزنین.با چلو یا پلو سرو کنین و لذت ببرین.

نکات پایه و مهم :

# نسبت به حجم گوشت ظرفی رو برای طبخ مد نظر داشته باشین که کفش کاملا پوشیده بشه طوری که گوشت ها هم روی هم قرار نگیرند و اینطور آبجوش هم به مقدار کمتر اضافه میکنین و خیلی بهتره.

# خیلی بهتره بجای دارچین از چوب دارچین استفاده کنین من در دسترسم نبود پودر دارچین در رنگ نهایی منفی میذاره و تیره میکنه غذارو.

# از این تایم بیشتر نپزه چون هرچی به مدت پخت اضافه بشه گوشت بافتشو از دست میده و از آبدار بودنو خوشخور بودن در میاد.

# بهتره همیشه حد الامکان ادویه رو تفت بدین چون طعم عطرش خیلی بهتر میشه.

#ماهیچه #چلو_ماهیچه #غذای_ساده #آشپزی_آسان #چلو_گوشت #باقالی_پلو #خوشمزه #لذیذ #برنج

نظرات 1 + ارسال نظر
Mary شنبه 18 فروردین‌ماه سال 1403 ساعت 08:14 ب.ظ https://shining19.blogsky.com/

واو من تا حالا یه آقای آشپز ندیده بودم:))))))
چه غذاهای خوش رنگ و لعابی

سلام
ممنونم
امیدوارم استفاده کرده باشین

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد