سلام به همه دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه غذای امروز سیب پلو هستش یه پلو خوشمزه کرمانشاهی هستش ته دیگشم کنجدیه که روششو در همین پست میتونین ببینین امیدوارم خوشتون بیاد دوستان منو ببخشید بخدا واسه دیر بروز کردن وبلاگ یه چند وقتیه سرم شلوغه غذای آماده تو صف هم دارم که بزارم اما وقت نمیکنم بزارم راستی سیراب شیردون موافقید اگه موافق نیستین بگین نزارم البته غذای خوبیه ولی بعضیا ازش متنفرن حالا نظرتونو بگین
مواد لازم (برای 4 نفر) :
برنج 3 پیمانه
سیب زمینی 2 عدد متوسط نگینی شده
گوشت چرخ کرده 200 گرم
یک عدد پیاز
شوید خشک 6 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زعفران دم کرده به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنجو وقتی ریختین تو آبجوش 3 تا 4 دقیقه بعدش سیب زمینی هارو هم بریزین تو آبجوش (که تقریبا هم زمان باهم پخته شن) و وقتی برنج نیمپز شد برنجو سیب زمینیو آبکشش کنین سپس پیازو تف بدین وقتی طلایی شد گوشتو بهش اضافه کنین سپس و خوب هم بزنین و لهش کنین سپس نمک ادویه بهش اضافه کنین و در آخر شوید بهش اضافه کنین و بزارین 2 تا 3 دقیقه مواد باهم تف بخورن و سرخ شن و بعد زیرشو خاموش کنین حالا برای ته دیگ کنجدی کف قابلمه روغن بریزید تا داغ شه و سیب زمینی هارو بخابونین تو کنجد تا کنجدی بشه و کف قابلمه بچینین و بزارین چند دقیقه سرخ شه (یکم از کنجدای ته دیگام ریخته به خاطر قابلمه چسبمونه وگرنه اینجوری نمیشه) سپس موادو لایه لایه بریزین لایه برنج یا تو صافی مواد و برنجو باهم قاطی کنین و بریزین تو قابلمه اگه دوس داشتین یه مقدار زعفران دم کرده هم روش بریزین و در آخر یه ته استکان آب هم بریزین داخل قابلمه و با شعله کم گاز بزارین به آرومی دم بکشه.
بعد 20 تا 30 دقیقه سیب پلو خوشمزتون حاضره نوش جان
وااااای دلم خواست
خب درست کنین آسونه :)
سلام آقا محمد خوبین شما؟
آفرین خیلی خوب درست کردید من 2 تا پیشنهاد دارم که سیب پلوتون رو خیلی خوشمزه تر میکنه
1 هر لایه برنج که می ریزید کمی دارچین بپاشید در هر لایه
2هر لایه که برنج می ریزید کمی هم شنبلیه خشک شده بهش اضافه کنید
پیشنهاد میدم حتما امتحان کنید فوق العاده میشه
سلام ممنونم خوبم
چشم حتما امتحانش میکنم :)
مگه شما مشهدی هستید؟
نمی دونستم
ممنون از محبتتون شما لطف دارید
بله
ممنون از شما
روز دانشجو با تاخیر بر شما دانشجوی آینده ساز کشور مبارکــــــــــ
دیدی من تبریک گفتم؟؟
ممنون :)
بعدشم اینکه... این سیب پلو شیرینه، نه؟؟
نه با سیب زمینی هستش نه درختی
سیراب شیردونم بذااااار ما دوست میداریم
حتما :)
من ازین ته دیگاش میخوام الان!!
در اولین فرصت درست کنین :)
نوش جونتون. طعم خوشی داره این غذا
شاد باشید
آپم
ممنونم لطف دارین :)
به به سیب پلو این مدلی هم میشه؟ من درست میکنم، ته دیگا عالی بودن
من سیرابی شیردون دوست ندارم اما بذار دستورشو، خیلی ها دوست دارن، هر کی دوست نداره خب درست نکنه و نخوره، اگه بلدی دستورشو بذار بعضی وقتا دیگران در مورد پختش سوال میکنن میشه بگیم بیان وبلاگ تو
خوش باشی
سلام ممنونم
چشم ختما میزارم بعد ای پستم
آره بیشتر ازین میترسم که کسی خوشش نیاد
برادر مگه شوما تو خونتون جن و روح ندارین؟؟؟؟
:دی
سلام
وای مرسی عالی بود دستور این برنج و همینطور جدید برای من
راستی خیلی دیر به دیر آپ میکنی من هی سر میزنم و نا امید میشم
سیراب شیردونم خوبه تنوعه مرسی ولی زود زود آپ کن من غذاهاتو خیلی خیلی خیلی دوست دارم آقا محمد موفق باشی
سلام
ممنونم لطف دارین شما
من سعیمو میکنم تند آپ کنم ولی نمیشه
پست بعدیم اگه خدا بخواد سیراب شیردونه!
بازم ممنونم
ای واااااااااااااای من عاشق این غذاممممممممممممم
ته دیگاشو خدااااااا
سلام
خوشحالم که خوشتون اومد :)
سلام محمد امروز بیام خونتون
یادش بخیر الان تو کانادایی !!!
سلام محمد جان ممنون از بابت همه غذاها به نظر من دستور پخت هر غذایی که بلدیو بزار اخه سلیغه ها متفاوته شاید کسی سیراب دوس داشته باشه
سلام ممنونم
آره نظر خودمم همینه
سلام دمت گرم که باعکس توضیح میدی
سلام خواهش :)
خیلی خوب بود. ممنون
خواهش میکنم :)
خسته نباشید میگم به شما آقا پسر که اینقدر وارد هستی و هنرمندی ایشاله در همه زمینه های زندگیتون موفق باشی
سلام ممنونم :)
شما هم همینطور :)
بابا ایول
:)
عجب ته دیگاااااااااااااااااااااااااااااااااااایی
:)
باورم نمیشه یه آقا اینطوری آشپزی کنه ایول بابا
واقعا آفرین
وا چرا؟ ممنون :)
به به عجب پلوی خوشمزه ای من که حسابی هوس کردم.دستتون درد نکنه عالی شده
ممنونم دوست خوبم
وای عالیه.
ته دیگش خیلی خوبه هوس کردم.
حتما درستش میکنم
ممنون از نظرتون
وای ادم دلش میخواد !! خیلی خوشمزه بنظر میرسه
ممنون از شما