آشپزی آسان
آشپزی آسان

آشپزی آسان

خورش قیمه با گوشت شترمرغ

سلام به همه دوستای خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه  غذایی که امروز میخوام واستون بذارم خورش قیمه هستش که یه خورش اصیل ایرانی هستش که تقریبا همه دوسش دارن من این غذا به در خواست پدر با گوشت شتر مرغ درست کردم که فکر میکردم خوب نشه اما واقعا خوب شد 


مواد لازم (برای 4 نفر):

لپه 3/4 پیمانه

گوشت شتر مرغ 400 گرم

رب گوجه فرنگی 1 تا 1/5 قاشق غذا خوری

پیاز 1 عدد متوسط

آبلیمو 1 قاشق غذا خوری

نمک ، فلفل ، زعفران و دارچین به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا پیار را خوب ریز میکنیم و یا با رنده درشت رنده میکنیم سپس داخل قابلمه ای که میخواهیم خورش توش درست کنیم پیازو با مقدار کمی روغن سرخش میکنیم سپس گوشت را هم به اندازه های کوچک در می آوریم و با پیاز و  دارچین و فلفل و زعفران سرخش میکنیم وقتی گوشت تغییر رنگ داد بهش لپه و آب را اضافه میکنیم به اندازه ای که 2 بند انگشت رو مواد رو آب بپوشونه و وقتی جوش اومد شعلشو کم میکنیم و درشو میزارین تا به آرامی بپزه حالا تو یه ظرف رب را با مقداری زعفران سرخ میکنیم ، وقتی لپه تقریبا پخته شد رب و نمک را به خورشتمون اضافه میکنیم و واسه 30 دقیقه میزاریم باهم بپزه و به آرامی جا بیوفته.

خورش قیمتون حاضره این خورشت خوشمزه رو با برنج سرو کنین ایشالا خوشتون بیاد 

نظرات 8 + ارسال نظر
سحر یکشنبه 15 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 11:35 ب.ظ http://pink-http://arshiayemashreghi.parsiblog.com/

sepideh دوشنبه 16 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 01:20 ب.ظ http://pink-booklet.mihanblog.com/

به کسانی که پشت سرتان حرف می زنند بی اعتنا باشید. آنها به همان جا تعلق دارند: دقیقا “پشت سرتان”

الی گولو چهارشنبه 18 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 09:36 ب.ظ http://eligooloo.persianblog.ir

چه جالب آقا محمد شماها توی قیمه سیب زمینی سرخ کرده نمی ریزین؟ یا یادتون رفته؟ خیلی خوشم میاد که غذاهای شهرای مختلف را یاد بگیرم

سلام نه یعنی حتما واجب نیست و اگه باشه آپشن محسوب میشه توی خورشتم نمیریزیم کنارش میزاریم . بعضی موقع ها هم تخم مرغ آبپز کنارش رنده میکنیم و میزاریم!!!

sepideh پنج‌شنبه 19 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 10:46 ق.ظ http://pink-booklet.mihanblog.com/

شب قدر از خم توحید شرابم دادند

تشنه لب بودم آب از می نابم دادند

العطش گفتم و نوشیدم از آن باده ناب

تا نجات از عطش روز حسابم دادند

یکی از همه پنج‌شنبه 19 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 10:47 ب.ظ http://www.iranjoman.com/index.php

سلام آقا محمد همین الان تصادفا رسیدم به وبلاگتون و خیلی خوشم اومد که با این سنتون غذاهای به این خوشمزگی درست میکنید ، براتون آینده خوبی رو میبینم با این استعداد فراوان ، راستش برای این دارم این پیام رو میگذارم چون دیدم خیلی زحمت کشیدید غذا درست کردید و عکس هاشو گذاشتید ولی وبلاگ اون طور که باید و شاید بیننده نداره ، ما توی انجمنی هستیم که به تازگی یه بخش زدیم برای آشپزی های خودمون ازتون دعوت میکنم تا یه سری به غذاهایی که ما درست کردیم بزنید و نظرتون و به عنوان یه آشپزی که دستپختش و دیدم و خوشم اومده بگید بهمون
اینم لینک تاپیک :
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=47010&page=3

asal پنج‌شنبه 26 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 03:38 ق.ظ

oooooooooffff mohamaaaaad pas sib zaminish koooooooo????!!!!

نمیدونستم سیب زمینی تو قیمه انقدر واجبه

مهدی جمعه 14 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 12:40 ب.ظ

ای بابا سیب زمینیش کو

من فقط تورو ببینم

پرچونه دوشنبه 24 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 08:56 ب.ظ http://porchouneh.blogsky.com

واقعا خودتون درست کردید؟؟؟؟
من به شما تبریک میگم
قیمهه با آدم حرف میزنه

بله
ممنونم لطف دارین شما

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد