X
تبلیغات
رایتل

آشپزی آسان

رولت سبزیجات

سلام به همه دوستای خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه جاتون خالی امتحانامون تموم شد و راحت شدم و حدودا 24 روز تعطیلم  غذایی که امروز واستون میزارم یه غذایی هستش که من تاحالا نخورده بودم یه دفه به سرم زد که درستش کنم امید وارم خوشتون بیاد 


مواد لازم (برای 2 نفر):

سیب زمینی متوسط 1 عدد

پباز کوچیک یک عدد

تخم مرغ 1 عدد

کلم بروکلی 300 گرم (یه تیکه کامل تقریبا)

خمیر پیراشکی 8 عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی میزاریم تو آبجوش پخته شه وقتی پخته شد پوستش میکنیم و رندش میکنیم بعدش پیازم توش رنده میکینم سپس بروکلیو ریزش میکنیم و واسه 2 مین تو آبجوش میریزیمش تا نرم شه سپس میریزیمش تو موادمون و مخلوط میکنیم سپس تخم مرغ هم به موادمون اضافه میکینیم و نمک و فلفلم میریزیم توش و خوب باهم مخلوط میکنیم و سپس میریزیمش تو یه ماهیتابه و واسه 1 دقیقه حرارت میدیم و تند تند بهم میزنیمش (فقط واسه اینکه تخم مرغ پخته شه) سپس کفه سینی فر رو چرب میکنیم و 4تا خمیر پیراشکیو طولی میچینیم  جوری که تا نصفه خمیر روی هم باشن (چون خمیرها آماده گرد هستن فضاهای خالی از بین بره) سپس موادمونو رو خمیر میریزیم و لبه های خمیرو بهم میرسونیم واسه اون 4 تا خمیر مونده هم همین کارهارو انجام میدیم سپس از بسته بودن رولت هامون مطمئن میشیم و اونهارو واسه 20 دقیقه با درجه 180 میزاریم تو فر.

بعد 20 دقیقه اون هارو از فر در میاریم و برششون میزیم و نوش جان میکنیم امیدوارم خوشتون بیاد 

پی نوشت : دوستان فردا سالگرد فوت مامانم هستش واسشون دعا کنین 13 سال شد  امشب میخواییم یه مراسمی واسشون بگیریم. 

[ شنبه 1 بهمن‌ماه سال 1390 ] [ 05:19 ب.ظ ] [ محمد ] [ 20 نظر | چاپ ]


رشته پلو

سلام به هم دستای خوبم  من جاتون خالی این چند روزه چندتا امتحان فشرده داشتم دعا کنین نمره هام خوب بشه راستی 5 شنبه هم اخرین امتحانمه و راحت میشم  غذایی که امروز واستون میزارم رشته پلو هستش امیدوارم خوشتون بیاد 


مواد لازم (برای 2 نفر):

برنج 2 پیمانه

رشته پلویی 100 گرم

گوشت چرخکرده 200 گرم

پیاز کوچک یک عدد

کشمش نصف پیمانه

نمک و زعفران به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا برنج تو یه قابلمه میشوریم و بعد قابلمه رو میزاریم رو گاز تا پخته شه سپس پیاز رو ریزش میکنیم و تو یه ماهیتابه خوب سرخش میکنیم سپس گوشتارو بهش اضافه میکنیم و خوب با قاشق ریزش میکنیم و یکمی بهش نمک میزنیم و میزاریم خوب سرخ شه حالا تو یه ماهیتابه دیگه رشته هارو از وسط نصفش میکنیم و واسه 2 دقیقه سرخشون میکنیم (اینکار باعث این میشه که رشته ها زیاد در آخر چاق نشن!) سپس کشمش ها هم واسه 30 ثانیه سرخشون میکنیم تا خوشرنگ تر بشه و یکمی نرم تر بشه (اگه زیاد سرخ شه باد میکنن کشمشها) وقتی برنجا تقریبا نیمپز شده بود و اماده این بود که بریزیمش تو ابکش رشته هارو میریزیم تو آب برنج تا یکمی بپزه 2 دقیقه کافیه تا رشته ها یکمی پخته بشن اما هنوز شکننده باشن برنجمونو آبکش میکنیم سپس به برنجمون نمک میزنیم کفه قابلمه هم اگه دوست داشتین ته دیگ میزارین سپس برنجو میریزین تو قابلمه روش هم یکم زعفران می پاشین سپس یه ته استکان آب میریزین توش و درشو میزارین و میزارین رو گاز 2 دقیقه هم اولش شعلشو زیاد میکنیم تا خوب بخار کنه  و بعد شعلشو کم میکنیم تا خوب دم بکشه بعد حدو 25  تا 30 مین کافیه و برنجتون حاضره و در بشقاب میکشین.

روی برنجتون گوشت و کشمش هارو میریزین و نوش جان میکنین امیدوارم خوشمزه شده باشه و دوست داشته باشین 

[ دوشنبه 26 دی‌ماه سال 1390 ] [ 09:31 ب.ظ ] [ محمد ] [ 14 نظر | چاپ ]


باقالی پلو با گوشت

سلام به همه دوستام جاتون خالی دیروز امتحان داشتم واسم دعا کنید که خوب بشم و 4 شنبه هم یه امتحان دیگه دارم واسم دعا کنین       غذایی که امروز واستون میزازم جاتون خالی دیشب درستش کردم وخیلی خوشمزه شده بود  و در کل یه غذای خیلی خوشمزست که جزو خوشمزه ترین غذاهای پلویی هستش و همه دوسش دارن 


مواد لازم (برای 2 نفر):

برنج 2 پیمانه

شوید تازه و خرد شده 200 گرم

باقالی تازه 200 گرم

گوشت 200 گرم

یک پیاز بسیار کوچک !

یک سیب زمینی کوچک (اگه دوس داشتین واسه ته دیگ)

رب نصف قاشق چایی خوری (فقط واسه رنگش)

نمک ، فلفل ، دارپچین ، پودرسیر و زعفران به مقدار لازم


طرز تهیه :

ابتدا گوشتارو بصورت خورشتی ریز میکنیم و یه قابمه کوچیکو آب میکنیم و گوشتارو میریزم توش و میزاریم رو گاز تا بپزه و 2 تا 3 ساعت که گذشت میریم سراغ باقالی ها اوناهم تو یه قابلمه کوچیک میریزیم و میزاریم روی گاز تا پخته بشه وقتی باقالی ها یکم نرم تر شد برنج ها رو تو یه قابلمه میشوریم و قابلمه رو میزاریم رو گاز تا پخته برنجامون شن وقتی آب برنجمون به جوش اومد شوید رو بهش اضافه میکنیم وقتی باقالی هامون پخته شدن آبشونو خالی میکنیم و تو یه ماهی تابه روغن میریزیم و باقالی هارو میریزیم توش و اون هارو واسه 1 دقیقه تفت میدیم وقتی برنجمون نیم پز شد اون هارو آبکش میکنیم و بهش باقالی ها رو اضافه میکنیم و روش نمک می پاشیم و با هم مخلوطش میکنیم قابلمه برنجو میزاریم رو گاز تا آبش خشک بشه و  اون سیب زمینیه کوچیکو پوستش میکنیم و سپس حلقه حلقش میکنیم یکمی روغن میریزیم کفه قابلمه اگه قابلمتون نچسب نیست میزارین خوب روغن داغ بشه (اگه روغن داغ نباشه سیب زمینی ها به قابلمه می چسبه) و سپس سبزمینی هارو میچینیم کفه قابلمه و میزاریم 3 ، 4 دقیقه سرخ شه سپس قابلمه رو از رو گاز برمیداریم و برنجو از توی صافی میریزین تو قابلمه و لابه لای برنجتون زعفران آسیاب شده بپاشین روی برنجتون انداره ته استکان آب بریزین و درشو بزارین و بزارین روی گاز واسه 2 دقیقه شعلشو زیاد کنین تا بخار کنه و بعدش شعلشو کم کنین و واسه 25 تا 30 دقیقه میزاریم تا دم بکشه حالا اون پیاز کوچیکو خوب ریز میکنیم و تو یه ماهی تابه روغن میریزیم و پیازو میریزیم توش و خوب سرخش میکنیم حالا اون گوشتارو که تا الان حتما پخته شد رو از روی گاز بر میداریم آبشو خالی میکنیم و گوشتارو میریزیم تو ماهی تابه تا با پیازا تفت بخورن و بهش نمک و رب و یکمی زعفران و ادویه ها رو اضافه میکنیم وهم میزنیم تا خوب با موادمون مخلوط شن و واسه 3 ، 4 دقیقه موادو سرخ میکنیم وقتی برنج دم کشید برنجمونو میکشیم تو بشقاب و گوشتارو هم میریزم رو رو برنجمون.

حالا غذای شما آماده سرو هستش امیدوارم این غذای بسیار خوشمزه رو درستش کنین و خوشتون بیاد 

[ دوشنبه 19 دی‌ماه سال 1390 ] [ 03:33 ب.ظ ] [ محمد ] [ 20 نظر | چاپ ]


قورمه سبزی

سلام یه همه دوستای عزیزم من با تاخیر زیاد بازم اومدم پیشتون  من امتحانام شروع شده واسه همین شاید نتونم یه 2 هفته آپ کنم وبلاگمو غذایی که امروز میخوام بزارم یه خورشت اصیل ایرانیه که یعنی همون قرمه سبزی باشه و تقریبا 99 در صد مردم دوسش دارن و واقعا خوشمزست اینو من واسه یکی از دوستام (امیر مسعود جونم) بردم خیلی خوشش اومد و این مطلبم به درخواست ایشون گذاشتم ایشالا شما هم از این غذا خوشتون بیاد


مواد لازم (برای 4 نفر):

سبزی قورمه سبزی خرد شده (تره ، حعفری و شنبلیله) 400 گرم

لوبیا چیتی نصف پیمانه

گوشت چرخکرده 200 گرم

پیاز کوچک 2 عدد

آبلیمو 2 قاشق غذا خوری

نمک ، فلفل ، پودر سیر و دارچسن به مقدر لاازم


طرز تهیه :
ابتدا یکی از اون پیازارو خوب ریز میکنیم و کفه قابلمه ای که میخوایم توش خورشتمونو درست کنیم روغن میریزیم و پیازو توش سرخ میکنیم وقتی که میخواست پیاز رنگ بگیره سبزیو بهش اضافه میکنیم و اونم خوب سرخ میکنیمش وقتی که سبزی خوب سرخ شد و رنگش تغییر کرد و بوی سبزی بلند شد قابلمه رو به اندازه ای که 4 انگشت آب رو موادمون باشه آب میکنیم سپس لوبیا رو بهش اضافه می کنیم و درشو میزاریم تا پخته شه حالا میریم سراغ گوشتمون اون پیاز کوچیکه دیگه رو با رنده ریز رندش می کنیم و با گوشتمون حسابی‌ مخلوطش می کنیم وقتی‌ مخلوطش کردیم تیک‌ های کوچیکه گوشتمونو برمیداریم با کفه دست اصطلاحا قلقلی می کنیم وقتی‌ لوبیا تقریبا نیم پز شده بود و رو به پختگی بود شعله گازو زیاد می‌کنیم که آب خئب جوش بزنه و کوفته ققلی هارو یکی‌ یکی‌ به خورشتمون اضافه می کنیم وقتی‌ همشونو داخل آب در حال جوشیدن ریختیم بازم شعلشو یکم کم می کنیم و میزاریم با مواد حسابی‌ پخته شه وقتی‌ لوبیا خوب پخته شد آبلیمو با نمک و بقیه ادویه هارو بهش اضافه می‌کنیم (اگه زودتر نمک و آبلیمورو بهش اضافه کنیم باعث میشه لوبیا دیر تر بپزه) و سپس شعلشو کم می کنیم و میزاریم 1 ساعتی خوب جا بیوفته.

وقتی که خورشتتون جا افتاد غذاتون حاضره و این غذارو با پلو سفید سرو کنین امیدوارم خوشمزه شده باشه دوست داشته باشین 


[ پنج‌شنبه 15 دی‌ماه سال 1390 ] [ 04:26 ق.ظ ] [ محمد ] [ 11 نظر | چاپ ]


کوکو سیب زمینی با سبزی

سلام به همه دوستای خوبم من فردا امتحان دارم دعا کنین واسم  غذایی که امروز میخوام واستون بزارم کوکو سیب زمینی با سبزی هستش که خیلی راحت و زود حاضر میشه و خیلی خوشمزست 


مواد لازم (برای 4 نفر) :

سیب زمینی متوسط 2 عدد

تخم مرغ 3 عدد

سبزی خرد شده و سرخکرده (جعفری و تره) نصف پیمانه

نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم 


طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی هارو پوستشون میکنیم و در یه ظرف تو گود یا کاسه بزرگ با رنده درشت رندشون میکنیم سپس تخم مرغ هارو توش میشکنین و سبزی و نمک و ادویه های دیگه رو بهش اضافه میکنیم و خوب موادو با هم مخلوط میکنیم تا موادمون یکدست شه حالا یه ماهیتابه بزرگ رو میزاریم رو گاز وتوش روغن میریزیم و میزاریم روغن خوب داغ بشه و قتی خوب داغ شد موادمونو سریع داخل ماهیتابه خالی میکنیم و با قاشق موادو خوب پخش میکنیم حالا شعله گاز رو کمک میکنیم (بین کم و متوسط) و در ماهیتابه رو میزاریم بعد 10 دقیقه کوکو رو برش میزنیم تا راحت بشه زیرو رو کرد و با کفگیر ماهیتابه (اونایی که سوراخ نداره و دستش خمیده هستش) کوکو رو زیرو رو میکنیم و بازهم درشو میزاریم و 10 دقیقه بهش زمان میدیم تاخوب پخته شه.

بعد از 10 دقیقه کوکو شما حاضره این غذای خوشمزه رو درستش کنین و امیدوارم خوشتون بیاد  

[ شنبه 3 دی‌ماه سال 1390 ] [ 05:53 ب.ظ ] [ محمد ] [ 8 نظر | چاپ ]