سلام به همه خوبین؟ چه خبرا؟ من این هفته که حوصله نداشتم نرفتم دانشگاه ایشالا از شنبه میرم بعدشم دیگه این ترم باید خیلی درس بخونم آخه خیلی درسا این ترمم سنگینه! خب میریم سراغ که فتو چینی بسیار خوشمزست سسشم مثه همونیه که همه واسه ماکارانی ساده درست میکنن اما من بجای رب گوجه فرنگی از گوجه فرنگی تازه استفاده کردم خیلی خوشمزه هم شد
مواد لازم (برای 3 نفر):
فتوچینی 250 گرم
گوشت چرخکرده 200 گرم
گوجه فرنگی پوست کرده 8 عدد
فلفل دلمه ای و پیاز 1 عدد
سیر 3-2 حبه
نمک ، فلفل و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا فتوچینی ها رو در آب در حال جوش میریزیم و تا بپزه (حدودا بین 12 تا 15 دقیقه) سپس سیر و پیاز و فلفل دلمه ای رو ریز میکنیم و سرخشون میکنیم و بعد گوشت چرخکرده رو به مواد اضافه میکنیم و با قاشق در حال سرخ خوب ریزش میکنیم وقتی گوشت خوب سرخ شد گوجه فرنگی هارو مکعبی میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و واسه چند دقیقه زمان میدیم بپزه وقتی آب گوجه فرنگی خشک شد واسه 2 دقیقه موادو باهم سرخ میکنیم و زیرشو خاموش میکنیم حالا فتوچینی آبکش شده رو در بشقاب هایی که میخوایم سرو کنیم میریزیم و سسش هم روش میریزیم (اگه این روش رو دوست ندارین میتونین فتوچینی هارو در تابه بریزین و با سسش مخلوط کنین و واسه 2 دقیقه حرارت بدین).
ایشالا اگه درست کردین خوشتون بیاد نوش جان
perfect
سلام محمد جان من تازه وب شما را دیدم اگهشنگه خیلی قشنگه اگه فتو چینی رو کمی زرد چوبه موقع
سلام ممنون آره خوش رنگو رو میشه
به به آقامحمد باسلیقههههههه
خیلی خوشگل. لیموهاشوببین وسطشون شکل گله
ممنون لطف دارین شما
به این نکته دقت نکرده بودم
به به چه قده خوشمزه و چه عکس خوبی . دست شما درد نکنه
ممنونم لطف دارین شما
سلام به کدآقا محمد
دستت درد نکنه با این فتو چینی
خیلی دلمان خواست
سلام ممنونم . راحته 3 سوته درست میشه
آقا تازه اسمتو دیدم! مگه میشه این همه هنر؟ اون وقت یه پسر؟؟!! وااااااااااااااااااااااااااااللللللللللا یه کف مرتب به افتخار دوست با استعدادم
ای بابا مگه نمیشه پسر هنرمند باشه!؟
البته نمیگم خودم هنرمندم ولی پسر هنرمند زیاده!
ممنونم
به به دهنم آب افتادواقعامعرکه ای. ماشاءالله
ممنونم :)
خوووووووووووووووووووووووووووووووش به حالت کاش منم مثل شمااینقدباسلیقه وکاربلدبودم کاش...
این چه حرفیست منم اونجر که فک میکنین نیستم :)
افرین شما بهتر از یه خانوم اشپزی میکنید
سلام. ممنون لطف دارین
سلام داداش یه سوال داشتم وقتی فتوچینی روآبکش کردین باآب سردنمیشورین تواین روشی که نوشتین؟اگه نه چطوربه هم نچسبیدن؟اگه آب سرددادین روش اونوقت سردش قابل خوردنه منظورم اینه که بدمزه نمیشه؟داداشی جون من هروقت تونستین جوابموبدین منتظرمااااا
اگه سریع انجام بشه نمیچسبه اکه آب سردم ریختی 2 دقیقه با مواذ داخل تابه حررارت بده
خیلی ممنونم داداشی گلم ولی من بازم قانع نشدم توروخدانگین این چرااینقددورازجون خنگه آخه اونجاکه گفتین اگه سریع انجام بشه نمیچسبه رونگرفتم یعنی چی سریع انجام بشه ؟ها؟ها؟
یعنی نذاری 5 ساعت بگذره!
روش روغن زیتونم میتونی بریزی که نچسبع که بازم نمیچسبه!