X
تبلیغات
نماشا
رایتل

آشپزی آسان

سیب پلو کرمانشاهی با ته دیگ کنجدی

سلام به همه دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه  غذای امروز سیب پلو هستش یه پلو خوشمزه کرمانشاهی هستش ته دیگشم کنجدیه که روششو در همین پست میتونین ببینین امیدوارم خوشتون بیاد  دوستان منو ببخشید بخدا واسه دیر بروز کردن وبلاگ یه چند وقتیه سرم شلوغه غذای آماده تو صف هم دارم که بزارم اما وقت نمیکنم بزارم  راستی سیراب شیردون موافقید اگه موافق نیستین بگین نزارم البته غذای خوبیه ولی بعضیا ازش متنفرن حالا نظرتونو بگین 


مواد لازم (برای 4 نفر) :

برنج 3 پیمانه

سیب زمینی 2 عدد متوسط نگینی شده

گوشت چرخ کرده 200 گرم

یک عدد پیاز

شوید خشک 6 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زعفران دم کرده به مقدار لازم


طرز تهیه:

برنجو وقتی ریختین تو آبجوش 3 تا 4 دقیقه بعدش سیب زمینی هارو هم بریزین تو آبجوش (که تقریبا هم زمان باهم پخته شن) و وقتی برنج نیمپز شد برنجو سیب زمینیو آبکشش کنین سپس پیازو تف بدین وقتی طلایی شد گوشتو بهش اضافه کنین سپس و خوب هم بزنین و لهش کنین سپس نمک ادویه بهش اضافه کنین و در آخر شوید بهش اضافه کنین و بزارین 2 تا 3 دقیقه مواد باهم تف بخورن و سرخ شن و بعد زیرشو خاموش کنین حالا برای ته دیگ کنجدی کف قابلمه روغن بریزید تا داغ شه و سیب زمینی هارو بخابونین تو کنجد تا کنجدی بشه و کف قابلمه بچینین و بزارین چند دقیقه سرخ شه (یکم از کنجدای ته دیگام ریخته به خاطر قابلمه چسبمونه وگرنه اینجوری نمیشه) سپس موادو لایه لایه بریزین لایه برنج یا تو صافی مواد و برنجو باهم قاطی کنین و بریزین تو قابلمه اگه دوس داشتین یه مقدار زعفران دم کرده هم روش بریزین و در آخر یه ته استکان آب هم بریزین داخل قابلمه و با شعله کم گاز بزارین به آرومی دم بکشه.

بعد 20 تا 30 دقیقه سیب پلو خوشمزتون حاضره نوش جان 




[ دوشنبه 18 آذر‌ماه سال 1392 ] [ 07:09 ب.ظ ] [ محمد ] [ 19 نظر | چاپ ]