X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

آشپزی آسان

استامبولی (لوبیا پلو)

سلام به همه دوستای خوبم  ببخشید چند روزه کمتر اپ میکنم اخه امتحانای میان ترمم شروع شده زیاد وقت نمیکنم  غذای امروز یه غذاییه که همه دوسش دارن و خیلی خوشمزست  راستی اسم این غذا در مناطق مختلف ایران فرق میکنه و بیشتر مشهدیها به این غذا میگن استامبولی (منم مشهدی کار کردم )و تو اکثر از شهرا به برنج با سیب زمینیو رب میگن استامبولی  و بعد استامبولی رو استانبولی هم میگن که جفتش یکیه که حتی تو ویکیپدیا هم یه این نکته اشاره کرده 


مواد لازم (برای 4 نفر) :

برنج 3 پیمانه

لوبیا سبز یک و نیم پیمانه

گوشت چرخکرده 200 گرم

رب 4 قاشق غذا خوری

یک پیاز کوچیک

یک سیب زمینی کوچیک (اگه دوس دارین واسه ته دیگ)

زعفران به مقدار لازم !


طرز تهیه:

ابتدا لوبیا سبز هارو میزاریم پخته شه که تقریبا حدود یک ، یک و نیم ساعت طول میکشه پخته شه سپس برنج هارو تو یه قابلمه میشوریم بعدش قابلمه رو آب میکنیم  میزاریم رو گاز تا برنج پخته شه سپس پیازو تو یه ماهیتابه سرخش می‌کنیم سپس گوشتو رو هم بهش اضافه می‌کنیم و خوب با قاشق ریزش می‌کنیم وقتی‌ که گوشت پختش و خوب سرخ شد بهش رب رو هم اضافه می‌کنیم و می‌ذاریم باهم سرخ شن (سرخ شدن رب باعث خوشرنگتر شدنش می‌شه) حالا لوبیا هم پخت شده و به موادمون اضافه می‌کنیم و میزاروم حدود ۵ دقیقه مواد با هم سرخ شن حالا میریم سراغ برنجمون وقتی‌ برنج نیمپز شد برنج رو آب کش می‌کنیم حالا قابلمه رو می‌ذاریم روی گاز کفش روغن می‌ریزیم و سیب زمینی‌ها رو بصورت حلقه حلقه و نازک ریز می‌کنیم و کفه قابلمه می‌ چینیم تا وقتی غذا حاضر شد تبدیل به یک ته دیگ خوشمزه شه ! و حدود ۲ دقیقه هم بذارین تا سرخ شه بعدش از روی گاز بر میدارین بعد یه لایه برنج می‌ریزیم تو قابلمه و یه لایه مواد و زعفرونم روش می‌ریزیم اینکارو ادامه میدیم تا برنج و موادمون تموم شه بعد اندازه ته آب استکان تو قابلمه می ریزیم بعدش شعله گازو زیاد میکنیم واسه 2 مین که خوب بخار کنه بعدش شعلشو کم میکنیم تا پخته شه.

بعد 25 تا 30 دقیقه استامبولی شما حاضره  امیدوارم درستش کنین و خوشتون بیاد 

[ پنج‌شنبه 10 آذر‌ماه سال 1390 ] [ 02:30 ب.ظ ] [ محمد ] [ 10 نظر | چاپ ]