آشپزی آسان
آشپزی آسان

آشپزی آسان

کیک پنیر (چیز کیک)

سلام به همه دوستای خوبم دلم واستون تنگ شده جاتون خالی تعطیلاتم رو به پایان است و 1 روز فقط مونده و از فردا کلاس دارم یه درسمم پر شده نتونستم تو انتخاب واحد بردارم  واسه اونم دعا کنین یکی دیگه ارائه بشه خوب امروز میخوام واستون اولین تجربه شیرینی و کیکمو بزارم تاحالا درست نکرده بودم امیدوارم این کیک که بسیار هم راحته نظرتونو جلب کنه و خوشتون بیاد 


مواد لازم (برای 8 نفر):

بیسکوییت ساده 250 گرم

پنیر خامه ای 300 گرم

خامه 200 گرم

کره 100 گرم

شکر 1/4 پیمانه

شکلات سفید 200 گرم

پور ژلاتین 1 قاشق مربا خوری

وانیل یه سر قاشق بسیار کم

یه مقدار فویل آلومینیومی یا کاغذ شیرینی (من از فویل استفاده کردم)


طرز تهیه:

ابتدا کف و دورتادور قالب مورد نظرمونو با فویل یا کاغذ شیرینی می پوشونیم تا در آخر بتونیم کیک رو به راحتی از قالب خارج کنیم سپس بیسکوییت هارو خرد می کنیم و سپس کره را آب میکنیم و با هم مخلوط می کنیم سپس مواد کفه قالبمون پهن میکنیم سپس موادو واسه چند دقیقه میزاریم تو یخچال تا ببنده سپس ژلاتین را تو یه ظرف کوچیک که 1/4 پیمانه آب توش هست میریزیم سپس اونو روی کتری میزاریم تا ژلاتین با گرمای بخار آب حل شه سپس پنیر ، خامه ، شکر و وانیل را با همزن به خوبی مخلوط میکنیم تا خوب صاف و یکدست شه سپس 3/4 شکلاتمونو ذوب میکنیم و همراه با ژلاتین خنک شده به موادمون اضافه میکنیم و خوب با موادمون مخلوط میکنیم سپس موادمونو روی اون قالبی که کفشو قبلا با بیسکوییت پوشوندیم میریزیم و واسه 4 الی 5 ساعت میزاریم تو یخچال تا خوب ببنده(من صبر نداشتم زودتر برداشتم خوب نیسته بود!).

وقتی که چیز کیکمون حاضر شد اون 1/4 شکلات باقی مونده رو رنده میکنیم و روشو با اون تزیین میکنیم امیدوترم خوشتون اومده باشه 

نظرات 22 + ارسال نظر
سحر شنبه 22 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 04:09 ب.ظ http://arshiaye-mashreghi.blogfa.com

خیلی عالیه

ممنون

مروارید شنبه 22 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 05:48 ب.ظ http://ashpazie-morvarid.persianblog.ir

عالیه آفرین

ممنون

الی گولو شنبه 22 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 07:35 ب.ظ http://eligooloo.persianblog.ir

به به منم تا حالا چیز کیک درست نکردم ولی خیلی دلم میخواد امتحانش کنم مال شما هم خیلی خوب شده موفق باشید

منم دفعه اولم بود خوشحالم که خوشتون اومده بود

هانیه شنبه 22 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 08:03 ب.ظ http://hanichef.blogfa.com

بابا حرفه ای............ خیلی عالیه محمد جان...واقعا لذت بردم...خیلی وقته که دلم میخواد درست کنم...دیوونشم اما از کالریش می ترسم.... بیسکویتها رو اینبار بیشتر پودر کن و یکم صبوری کن دیگه ....خونواده چه کیفی می کنن با این گل پسر....به به

سلام هنوز به اندازه شما حرفه ای نشدم که
ممنون
اشکالی نداره یه بار که 1000 بار نمیشه
باشه چشم خودمم فهمیدم کم پودر کردم
آره نمیدونین عجب کانون گرمه خانواده ای داریم!!!

خودت میدونی شنبه 22 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 11:24 ب.ظ

نامرد

این دفعه واست میارم

خاله ریزه یکشنبه 23 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 11:18 ق.ظ http://khale.blogfa.com

توی 6 خط آموزش چیز کیک, 9 بار " سپس " نوشتی
عالی شده من تاحالا درست نکردم ولی خیلی دلم میخواد روش یه لایه ژلاتین هم باشه خوشگل تر میشه

خوب از دفعه بعد دقت میکنم انقدر کلمه تکراری ننویسم
ممنون
اره اوجری خوشگل میشه

حنانه یکشنبه 23 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 11:44 ق.ظ http://hannaneh1.blogfa.com

من هم تو فکرش هستم برای دخترم درستش کنم.عالیهههههههه
ممنون که سر زده بودین..

آره حتما درستش کنین
ممنون لطف دارین شما
خواهش میکنم

sepideh یکشنبه 23 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 02:16 ب.ظ http://black-girl7594.blogfa.com

خیلی قشنگه+خیلی عالیه!

ممنون

مریم دوشنبه 24 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 10:33 ق.ظ http://cookingdiary.persianblog.ir

به به

اکرم چهارشنبه 26 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 08:29 ب.ظ http://cookingwithus4.blogfa.com/

خیلی عالیه که به خودت میرسی
اما من عکسی ندیدم
نداشت یا برای من باز نشد؟

نه بابا زیادم نمیرسم !!!
واسه شما باز نشده

سارا پنج‌شنبه 27 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 04:50 ق.ظ

عالیه خیلی دوست داشتم اینو یاد بگیرم
دستت درد نکنه

چه خوب ممنون

سحر جمعه 28 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 05:35 ب.ظ http://arshiaye-mashreghi.loxblog.com

سلام...
آدرس جدیدمو گذاشتم براتون!
اگه میشه آدرسمو عوض کنین. اسمم همونه. چون میخوام اونجارو حذف کنم واسه همون. ممنونم!

چشم ، خواهش

منیره دوشنبه 1 اسفند‌ماه سال 1390 ساعت 11:09 ق.ظ

سلام محمد
اولین باره میام وبلاگت. مطالبتو که میخوندم اصلا متوجه نشدم که پسری!
واقعا کارات عالیه. خوش به حال همسر آینده ات
همیشه موفق باشی پسر خوب

سلام منیره خانوم
ااااا واقعا
ممنون واقعا خوش بحالش
البته سعی میکنم هنرامو رو نکنم یا کم کم رو کنم
ممنون شما هم همینطور

sepideh چهارشنبه 3 اسفند‌ماه سال 1390 ساعت 07:44 ب.ظ http://pink-bear.LXB.ir

سلام
اومدم بگم اگه دوست داشتین از این یکی وبمم دیدن کنین!

سلام چشم حتما

هنگامه سه‌شنبه 9 اسفند‌ماه سال 1390 ساعت 11:18 ق.ظ

مرسی خیلی عالیه یک سوال مزه اش چطوره؟ خوبه ؟

ممنون
آره مزش خیلی عالیه و خوب شده بود
حتمن درست کنین

monira سه‌شنبه 9 اسفند‌ماه سال 1390 ساعت 08:26 ب.ظ

به به خیلی خوشمزه به نظر میاد ولی من شکلاتی درست کردم اینقد بی مزه بود که نگو حالا خدا کنه این خوشمزه بشه :)

سلام ممنون
آره خیلی خوب شده
درست کنین اینو این مزش خوب بود

سپهر یکشنبه 3 اردیبهشت‌ماه سال 1391 ساعت 10:20 ق.ظ

باید خیلی خشمزه باشه

چه گیری دادی به این تو

msh شنبه 6 خرداد‌ماه سال 1391 ساعت 07:03 ب.ظ http://www.nikan14.blogfa.com

به به چیز کیک خیلی عالیه!
سلام دوست عزیز از آشنایی با وبتون بسیار خوشحالم تبریک میگم به ذوق و هنرتون منم شمع و کار ظروف انجام میدم
دوست دارم با شما تبادل لینک داشته باشم اگر مایلید باعث افتخار منه به وب منم سر بزنید منتظر حضور سبزتون هستم

خواهش میکنم لطف دارین شما
منم همینطور حتما

شیدا جمعه 23 تیر‌ماه سال 1391 ساعت 01:41 ب.ظ http://tar-o-pod.mihanblog.com/

سلام داداش محمد کارت عالیههههههههههههههههههههههه ایول چند تا از اشپزی هاتو گذاشتم تا بقیه دوستام با وبلاگت اشنا بشن بهم سربزن داداشی خوشحال میشم منتظر بقیه غذاهای خوشمزه ات هستم

خیلی خیلی ممنونم

[ بدون نام ] جمعه 10 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 12:23 ب.ظ

خیلی خوشمزه بود من خوشم اومد

ممنون نوش جان

نازنین جمعه 10 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 12:25 ب.ظ

خیلی خوشمزه بود

عسل بابا پنج‌شنبه 28 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 02:24 ب.ظ

به به خوش بحالتون منم دلم خواستولی چه کنم که

که چی ؟

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد